Glorian Koti

Suomalaiseen sisustamiseen ja asumisen trendeihin erikoistunut Glorian Koti on jokaisen kodin hengettären luottolehti, josta löydät persoonallisia koteja ja viimeisimpiä sisustuksen uutuustuotteita. Jos sisustaminen on sinulle tai ystävällesi elämäntapa, on Glorian Koti erinomainen lahja, joka ilahduttaa uudella numerolla 12 kertaa vuodessa.

Glorian Koti elää ja unelmoi yhdessä lukijoiden kanssa kauniista kodeista ja antaa arvokkaita vinkkejä siihen, kuinka teet kodistasi omannäköisesi.

Tilaa Glorian Koti -lehti

Lehden sisältö

Glorian KotiGlorian Kodin jokaiseen numeroon on kerätty uusia ja kekseliäitä ideoita sisustukseen, sekä inspiraatioita puutarhaan ja vapaa-ajan asuntoihin. Joka numerossa myös esitellään vähintään viisi upeaa kotia, joista otetuista kuvista voit ammentaa innoitusta ja vaikutteita omaan tyyliin sopiviksi. Lehden tilaajana sinun ei tarvitse koluta kauppoja, vaan Glorian Koti etsii aktiivisesti kiinnostavimpia tuotteita esiteltäviksi.

Glorian Kodin lukijana saat joka kuukausi myös hyödyllisiä ehdotuksia saman teeman eri hintaisista tuotteista ja voit paremmin päätellä sen, mihin kannattaa panostaa ja missä on parempi säästää. Sisustusratkaisujen lisäksi lehti myös kertoo yksityiskohtaisesti niiden toteutuksesta.

Glorian Koti -lehdellä on myös omat nettisivut, josta voit tutustua lehden tarjoamiin ideoihin sekä lukea artikkeleita.

Lehden tiedot

Glorian Koti on sisustamiseen erikoistunut lehti, jota kustantaa Sanoma Media Finland Oy / Magazine Media. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja se järjestää useita kertoja vuodessa erilaisia kilpailuja ja tapahtumia.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut