Glorian Ruoka & Viini

Glorian Ruoka & Viini elää vuodenaikojen mukana ja kertoo jokaisen kauden hittireseptit, joita on kerta kaikkiaan pakko kokeilla. Olipa kyse sitten illallisesta ystävien kesken tai vain romanttisesta illallisesta puolison kanssa, saat Glorian Ruoka & Viini -lehdestä runsaasti ideoita ruoanlaittoon ja kattaukseen.

Lehti antaa oivallisia vinkkejä uusiin ruokiin ja juomiin sekä tutustuu tuoreisiin ilmiöihin keittiön puolella.

Tilaa Glorian Ruoka & Viini -lehti

Lehden sisältö

Glorian Ruoka & ViiniGlorian Ruoka & Viini on upea, inspiroiva lehti, joka on myös ammattilaisten suosiossa. Eikä syyttä, sillä lehti tarjoaa juttuja modernista ruoanlaitoista ja keittiöistä ympäri maailman. Lukijoita hemmotellaan viimeisimmillä huippuresepteillä, tutuilla ja tuntemattomammilla raaka-aineilla ja kattausvinkeillä.

Ruoan lisäksi lehdessä on mielenkiintoisia artikkeleita viineistä ja viinitiloista, ruokamatkoista ja tietenkin myös ravintoloista. Glorian Ruoka & Viini vie lukijansa kansainvälisten makujen maailmaan, joista voit nauttia lehden avulla omassa keittiössäsi.

Lehdellä on myös omat nettisivut, jossa voit muun muassa tutustua viimeisimpiin numeroihin, lukea reseptejä ja osallistua kilpailuihin.

Lehden tiedot

Glorian Ruoka & Viini on kansainvälisen tason lifestyle-lehti, joka ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Sitä julkaisee Sanoma Media Finland Oy /Magazine Media.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut