Goal SUOMI

Jalkapalloa ei osata Suomessa arvostaa niin paljon kuin sitä pitäisi, mutta yksi asia on varmaa, nimittäin se että Goal SUOMI on jalkapallon kunnialaulua. Suomen oma Goal-lehti tuo jokaisessa numerossa kattavan paketin haastatteluja, uutisia ja muita tärkeitä tietoja kansainvälisiltä ja kotimaisilta kentiltä.

Tilaa Goal SUOMI -lehti

Lehden sisältö

Goal SUOMIGoal SUOMI on jokaisen jalkapallon ystävän pakkotilaus. Tästä ei nimittäin jalkapallolehti enää Suomessa parane.

Lehti on suomalaisten oma versio kansainvälisestä ja mainetta niittäneestä Goal-lehdestä, jota julkaistaan useassa eri maassa omana versionaan. Suomen Goal sisältää pääosin kansainvälisiä artikkeleita ammattimaisesti käännettynä ja osin omaa kotimaista tuotosta.

Lehti tuo kuukausittain sinulle haastatteluita, uutisia, joukkue-esittelyitä, reportaaseja otteluista ja tietysti kattavat tilastot eri maiden sarjoista. Tilaamalla Goal SUOMI -lehden et jää pimentoon, vaan tiedät kaiken mitä jalkapallon parissa tapahtuu.

Jos siis sinun katseesi on kohti Englannin Premier Leaguea, Espanjan La Primeraa, Italian Serie A:ta, Saksan Bundesliigaa tai Champions Leaguea, niin Goal SUOMI on lehti juuri sinua varten. Tätä parempaa tietopakettia kansainvälisestä jalkapallosta ei löydy mistään tämän maan kamaralta.

Lehden tiedot

Goal SUOMI on Egmont Kustannus Oy:n julkaisema jalkapalloaiheinen aikakausilehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehti on suomenkielinen versio kansainvälisestä Goal-lehdestä ja se sisältää osin käännettyä sisältöä ja osin alkuperäistä kotimaista sisältöä. Goal on Suomessa ja maailmalla erittäin arvostettu ja korkealaatuinen julkaisu.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut