GTi

GTi on yksi Suomen tärkeimpiä autolehtiä. Se tarjoaa parhaan mahdollisen lukupaketin tuning-maailmaan ja tuo sinulle kattavan ajankohtaislehden täynnä autoilua ja autojen laittamista.

Tämä lehti on tehty sillä samalla intohimolla, mitä sen lukijat kokevat näitä autoja kohtaan. Missään ei ole tingitty, vaan lukijalle tarjotaan aina parasta vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella.

Eikä tietysti pidä unohtaa lehden sivuilta löytyviä GTi-tyttöjä, jotka tuovat silmänruokaa lukijoille. Kauneutta löytyykin jokaiseen makuun.

Tilaa GTi-lehti

Lehden sisältö

gti-logoGTi Magazine keskittyy juuri autoilun nopeampaan puoleen, eli tuning-autoihin. Sen sivuilta löydät niin arvosteluita itse autoista, varaosista ja kaikesta mitä liittyy ajamiseen ja autojen tuunamiseen.

Mukana on paljon ohjeita ja artikkeleita, joiden avulla sinä voit ottaa kaiken tehon irti omasta autostasi ja tehdä siitä juuri niin tiukan pelin kuin vain on mahdollista. Oli sitten kyse jarrujen virittämisestä tai moottorin paineista, niin GTi opastaa sinua parhaaseen lopputulokseen.

Lehden tiedot

GTi Magazine on Fokus Media Finland Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehden levikki on 20 691 ja sen lukijamäärä on huikeat 146 000. GTi on suunnattu automaailman harrastajille, joilla on sammumaton into tuning-autoihin ja nopeaan ajamiseen.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut