Hämähäkkimies Spider-Man

Kun radioaktiivinen hämähäkki puri valokuvaaja Peter Parkeria, sai hän supersankarin voimat ja kyvyn lingota verkkoa kuin hämähäkki. Tästä syntyi Spider-Man, eli Hämähäkkimies, jonka seikkailuita olemme saaneet seurata jo vuosikymmenten ajan.

Spider-Man on saanut myös oman suomalaisen sarjakuvalehden, joka tarjoaa jännittävimmät seikkailut Marvelin sankarimaailmassa.

Tilaa Hämähäkkimies Spider-Man -lehti

Lehden sisältö

Hämähäkkimies Spider-Man -logoHämähäkkimies Spider-Man -lehti tuo yhden Marvelin tunnetuimmista supersankareista suomalaiselle yleisölle. Suomenkieliset sarjakuvat ovat maailman parhaiden sarjakuvataiteilijoiden käsialaa, mikä tarkoittaa tietysti korkeaa laatua. Lehti toimii samalla keräilytavarana supersankarien ystäville ja Marvel-faneille.

Lehdestä löytyy jännittäviä seikkailuita ja tarinoissa vierailevat myös muut tunnetut supersankarit. Lyhyiden tarinoiden lisäksi osa seikkailuista muodostaa myös lyhyitä juonikaaria, joita saa seurata usean lehden ajan. Tämän parempaa lukukokemusta suomalaiselle supersankarifanille onkin vaikea löytää.

Lehden tiedot

Hämähäkkimies Spider-Man on Egmont Kustannus Oy:n julkaisema sarjakuvalehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehti on suunnattu niin nuorille sarjakuvafaneille, kun varttuneemmille supersankarien ystäville. Kuka tahansa Marvelin sankareista pitävä tulee jäämään kiinni tämän lehden sivuille.

Spider-Man -lehden tarinat ovat maailmankuulujen käsikirjoittajien ja piirtäjien työtä, eli lehti on korkealaatuista luettavaa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut