Hangup

Hangup on laadukas ja 100% suomalainen skeittilehti, jota toimittaa joukko asiaan vihkiytyneitä ja intohimoisia toimittajia. Skeittauskulttuuri on monipuolinen ja loppumattoman kiinnostava aihe, josta riittää kerrottavaa niin aloittelijoille kuin kokeneillekin skeittareille.

Skeittaus on sitä harrastaville elämäntapa, joka ei lopu kotiin mennessä vaan jota jatketaan lehdissä, videoissa ja kulttuurien kirjossa. Tilaa nyt Hangup ja pysy mukana tässä kansainvälisessä harrastuksessa!

Tilaa Hangup-lehti

Lehden sisältö

HangupHangup-lehden sisältö on monipuolista, joskin sen tärkeimpiin osiin kuuluvat mm. musiikkihaastattelut, muoti- ja viihdeartikkelit sekä kulttuurijutut. Oman aihealueensa muodostavat toki välinetestit, erilaiset arvostelut sekä mielenkiintoiset haastattelut.

Hangup nojaa vahvasti visuaaliseen ulosantiin, joten lehden sivuja hallitsevat mahtavat värikuvat.

Hangup-lehdellä on myös omat nettisivut, jossa voi tutustua artikkeleihin, osallistua keskusteluun sekä löytää lehden Facebook-, Instagram- ja Vimeo-kanavat.

Lehden tiedot

Hangup Magazine on rullalautailuun keskittynyt, suomalainen erikoislehti, jota kustantaa Krook-Media Oy. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut