Helpot Lempi-Ristikot

Leppoisia ristikoita, hauskoja juttuja ja hyviä rahapalkintoja. Mitäpä sitä muuta ristikkolehdeltä voisikaan toivoa. Helpot Lempi-Ristikot on yksi parhaista kotimaisista ristikkolehdistä, jonka lukijakunta kattaa niin lapset kuin aikuisetkin, kunhan vain pitävät ristikoista. Nimensä mukaisesti ristikot eivät ole liian vaikeita, mutta antavat juuri sopivasti haastetta illan ratoksi.

Tilaa Helpot Lempi-Ristikot

Lehden sisältö

Helpot Lempi-RistikotHelpot Lempi-Ristikot on osa Kolmiokirja Oy:n ristikkovalikoimaa, mikä tarkoittaa korkeaa laatua. Kolmiokirja tunnetaankin Suomen parhaana ristikkojulkaisijana, jonka lehdistä paistaa laatu.

Helpot Lempi-Ristikot tarjoaa jokaisessa numeron hyvän kasan ristikoita, huumoria ja runsaat rahapalkinnot. Kaikki tämä tietysti hyvälaatuiselle paperille painettuna, joten ristikon täyttäminen käy vaivattomasti. Jokaisessa lehdessä arvotaan kaksi rahapalkintoa ja pääpalkinto on jopa 250 euroa.

Ristikkojen kuvitus on myös huippuluokkaa, sillä asialla ovat kuuluisat suomalaiset sarjakuvapiirtäjät. Piirtojäljestä voitkin koittaa tunnistaa tekijää ja katsoa minkä sarjakuvan piirtäjä on kulloinkin asialla.

Lehden tiedot

Helpot Lempi-Ristikot on Kolmiokirja Oy:n julkaisema ristikkolehti, joka ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Ristikoiden täyttäjille arvotaan jokaisessa numerossa kaksi rahapalkintoa ja pääpalkinto on 250 euroa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut