HerkkuLeivonta

HerkkuLeivonta on uusi kotimainen leivontaan erikoistunut lehti. Se tuo sinulle jokaisessa numerossa paljon ohjeita ja ideoita uusiin herkkuihin ja leivoksiin.

HerkkuLeivonta on lehti jokaiselle kodin leipojalle osaamistasoon katsomatta. Ohjeet ovat niin selkeitä, että aloittelijatkin pystyvät niitä tekemään, mutta samalla tarpeeksi kekseliäitä, että kokeneet leipojat saavat hyviä ideoita uusiin luomuksiin.

Tilaa HerkkuLeivonta-lehti

Lehden sisältö

HerkkuLeivontaHerkkuLeivonta on herkkusuiden lehti. Lehti pursuaa upeita reseptejä ja ohjeita joilla loihdit suussasulavia herkkuja välipalaksi sekä pieniin tai suuriin juhliin. Jos sinulle joskus herää kysymyksiä leivonnasta, on lehdessä asiantuntijoiden neuvontapalsta, josta saat ratkaisuita ongelmiin. Opastus kattaa myös työvaiheet ja työvälineet, joita esitellään selkästi ja kattavasti.

Lehti on myös hyvin ajakohtainen ja löydät resepteistä aina tulevan juhlakauden ohjeita. Mukana on tietysti myös ympäri vuoden sopivia reseptejä, joita voit käyttää milloin tahansa.

Voit myös katsoa reseptejä lehden nettisivuilta, joista löydät mukavaa lisäluettavaa kun itse lehti on käyty läpi.

Lehden tiedot

HerkkuLeivonta on Kolmiokirja Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Se on täysin kotimaisin voimin tuotettu leivonnan erikoislehti, joka sopii niin aivan aloitteleville leipojille, kuin kokeneille uusien ideoiden etsijöille.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut