Hevoshullu

Hevoshullu on vuonna 1972 perustettu hevosaiheinen lasten ja nuorten lehti, joka toimii luotettavana oppaana nuorille hevosharrastajille. Lehden avulla opitaan paljon arvokasta tietoa hevosten eri roduista, historiasta ja käyttäytymisestä. Sisältönsä puolesta lehti sopii niin hevosista haaveileville kuin aktiivisesti ratsastusta harrastavillekin.

Tunnetuin lehden hahmo on kuitenkin Polle-poni, joka seikkailee lehdessä omistajansa Emman kanssa. Maailman monin poni -tittelilläkin tunnettu Polle haaveilee villin mustangin elämästä preerialla ja rakastaa vadelmaveneiden ja tulppaanien syömistä.

Hevoshullu kuuluu jokaisen heppafanin lehtikokoelmaan!

Tilaa Hevoshullu-lehti

Lehden sisältö

HevoshulluHevoshullu on sisällöltään monipuolinen lasten ja nuorten hevoslehti. Jokaisessa numerossa kerrotaan ajankohtaista asiaa hevosten ja tallin oikeaoppisesta hoitamisesta ja esitellään hevosrotuja. Näiden lisäksi jokaisesta lehdestä voi lukea kivoja novelleja ja sarjakuvia sekä osallistua kilpailuihin.

Lehdissä kerrotaan myös sekä Suomessa että muualla maailmalla järjestettävistä hevostapahtumista ja esitellään usein henkilöitä, jotka ovat tunnettuja joko hevosurheilusta tai ovat ansainneet nimeä kouluttajina tai asiantuntijoina. Jos jokin asia askarruttaa, voi kysymyksiä esittää lehden toimitukselle ja kysymykset vastauksineen julkaistaan lukijapalstalla.

Lehdellä on myös omat Facebook-sivut, jossa voi osallistua keskusteluun ja nähdä aina uusimman lehden kannen.

Lehden tiedot

Hevoshullu on hevosaiheinen harrastuslehti lapsille ja nuorille. Se perustettiin vuonna 1972 ja lehdestä ilmestyy uusi numero 26 kertaa. Lehdistä 6 kappaletta on aina tuplanumeroita.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut