Hevosmaailma

Hevosten parissa riittää harrastajia ja ammattilaisia, ja harrastus yhdistää nuoria ja vanhoja. Kiinnostus hevosiin voi kasvaa harrastuksesta aina toimenkuvaksi asti, jolloin Hevosmaailman kaltainen lehti on kultaakin arvokkaampi tietolähde.

Hevosmaailma-lehdessä käsitellään hevosten hyvinvointia aina perushoidosta ruokintaan, erilaisia hevosharrastuksia, maailman eri hevosrotuja ja päästään lukemaan myös mielenkiintoisia henkilöhaastatteluita.

Tilaa Hevosmaailma-lehti

Lehden sisältö

HevosmaailmaHevosmaailma on monipuolinen ja kattava yleislehti ihmisille, jotka harrastavat, hoitavat, kasvattavat ja rakastavat hevosia. Jokaisessa numerossa on paljon tietoa muun muassa hevosten perushoidosta, lisäravinteista ja terveydestä, mutta myös henkilöhaastatteluita, katsauksia hevosiin maailmalla ja Suomessa.

Lehdessä kerrotaan lisäksi ajankohtaisia uutisia tulevista hevostapahtumista ja paneudutaan hevoslajeihin, kuten kilparatsastukseen, ratsastusjousiammuntaan, pooloon ja ravikilpailuun.

Hevosmaailma-lehdellä on myös omat nettisivut, jossa voi tutustua viimeisimmän numeron sisältöön, kirjoittaa yleisönosastolle tai lähettää juttuvinkkejä.

Lehden tiedot

Hevosmaailma on hevosen omistajan ja kasvattajan oma harrastelehti. Lehteä kustantaa Karprint Oy ja vuodessa ilmestyy 6 numeroa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut