Hifimaailma

Äänen- ja kuvantoistovälineensä tuntevalle ihmiselle täydellisen kotiteatterin ja viihdekeskuksen jokainen elementti on tärkeä. Nämä henkilöt tietävät, että laatuun kannattaa panostaa, minkä vuoksi he myös lukevat Hifimaailmaa.

Hifimaailma on erikoistunut äänen- ja kuvantoistoon ja esittelee tuoreimmat välineet, kuten muun muassa kaiuttimet, videotykit, televisiot ja stereolaitteet. Lehti pyrkii kattamaan esittelyissään niin laadukkaat peruslaitteet kuin hintaluokkansa kärkisijoillakin komeilevat valioyksilöt.

Hifimaailma on erinomainen lahja hifitekniikasta kiinnostuneelle mutta myös hyvä ohjenuora sinulle, joka haluat pysyä ajan tasalla eri merkkien kehityksessä.

Tilaa Hifimaailma-lehti

Lehden sisältö

Hifimaailma-lehtiHifimaailma on Suomen kattavin ja asiantuntevin hifi-laitteistoon keskittyvä julkaisu, josta alan harrastajat saavat rahanarvoista tietoa testien ja vertailujen kautta. Jokaisessa numerossa esitellään uusimpia äänen- ja kuvantoistoon tarkoitettuja laitteita televisioista vahvistimiin ja kaiuttimista kuulokkeisiin.

Lehden pääasiallinen tarkoitus on auttaa kuluttajia tekemään oikeita valintoja uusissa hankinnoissa, sillä kalliissa harrastuksessa jokainen haluaa tehdä fiksuja päätöksiä. Hifimaailman avulla pysyt myös helposti mukana uusissa trendeissä ja tiedät, mihin tekniikkaan kannattaa panostaa.

Hifimaailma-lehdellä on omat nettisivut, jossa voi tutustua lehden artikkeleihin, uutisiin ja testeihin.

Lehden tiedot

Hifimaailma on Fokus Media Finland Oy:n julkaisema äänen- ja kuvantoistoon erikoistunut lehti. Se ilmestyy 8 kertaa vuodessa ja lehden lukijoista noin 80% on 25-50-vuotiaita miehiä.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut