Hymy

Hymy on koko kansan viihdelehti, joka tuo kerran kuukaudessa kotiisi uusimmat juorut, julkkiskuulumiset ja kuumimmat paljastukset tiiviinä pakettina.

Hymy on viihteellinen, jo vuodesta 1959 lähtien ilmestynyt aikakauslehti. Se keskittyy suomalaisjulkkisten elämissä tapahtuviin käänteisiin, herkullisimpiin juoruihin ja puhutuimpiin tapahtumiin. Kun lukee Hymyä, ei takuulla jää mistään paitsi.

Tilaa Hymy-lehti

Lehden sisältö

Hymy-lehtiHymy on 100% kotimainen ja rohkea viihdelehti, joka ei kumartele ketään. Se pysyttelee jatkuvasti ajan tasalla uusimmista tapahtumista niin suomijulkkisten kuin tosi-tv-tapahtumienkin puolella ja kertoo parhaat palat kuukausittain lukijoilleen.

Suomalaisen sensaatiojournalismin edelläkävijä on tarjonnut lukijoilleen ne parhaimmat juorut jo yli puoli vuosisataa. Hymy ei mene sieltä mistä aita on matala, vaan tämä lehti kaivaa ne tärkeät tiedot mitkä kansalle kuuluvat. Hymy on aitoa luettavaa, juuri niin kuin sinä haluat.

Hymyn joka numero pitää sisällään myös irrotettavan Terveys-Hymyn, josta saa ajankohtaista tietoa yleisten vaivojen ennaltaehkäisystä sekä kotihoidosta.

Hymyn nettisivuilta löydät lisää paljastuksia, julkkisten blogeja ja vanhojen juttujen arkistoja.

Lehden tiedot

Hymy on Otavamedia Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Se on ollut Suomen johtavia julkkis- ja juorulehtiä jo vuodesta 1959 lähtien ja sen nykyinen lukijamäärä on noin 180 000.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut