Hyvä terveys

Hyvä Terveys -lehti tarjoaa luotettavaa ja tutkittua tietoa terveyden maailmasta ja hyvinvoinnista. Lukijoille on luvassa ohjeita ja vinkkejä oman elämänlaadun parantamiseen ja tärkeää tietoa lääketieteen uusista tuulista ja hoidoista. Fyysisen hyvinvoinnin lisäksi huomioidaan myös henkistä tasapainoa.

Hyvä terveys -lehden taustalta löytyy luotettava ja tunnettu suomalainen lääkäriseura Duodecim, joten voit olla varma, että lehden sisältö perustuu tieteeseen ja tutkimukseen. Tämä lehti on luotettava suomalaisen terveystiedon lähde!

Tilaa Hyvä terveys -lehti

Tilaajalahjat

Bluebiit Bluactive2 -aktiivisuusranneke

Bluebiit Bluactive2 -aktiivisuusranneke (arvo 39,90 €)

Bluebiit BlueActive2 -aktiivisuusranneke on helppokäyttöinen aktiivisuusranneke, jolla seuraat kellonajan lisäksi päivän aikana kertynyttä askelmäärää, kulutettuja kaloreita ja kuljettua etäisyyttä. Voit käyttää sitä myös ajanottoon tai asettaa värinähälytyksen muistuttamaan tauosta istumatyössä.
Käyttö ei vaadi mobiili- tai tietokonesovellusta. Kaikki asetukset ja toiminnot tehdään kahdella laitteen sivussa olevalla painikkeella.
Laitteen näyttöalue herää alempaa painiketta koskettamalla ja menee lepotilaan 4 sekunnin kuluttua. Laite seuraa aktiivisuutta, myös silloin kun näyttö ei ole päällä.

Toiminnot:

(1) Kellonaika
Näyttää tunnit, minuutit ja samassa näkymässä 4 sekunnin jälkeen päivämäärän.

(2) Ajanotto
Voit käyttää sekuntikellona ja ottaa aikaa eri aktiviteeteille.

(3) Askelmittari
Laitteen tarkka kiihtyvyysanturi tunnistaa käden liikkeiden perusteella askelmäärän aina 9999 asti. Tämän näkymän kautta asetetaan myös käyttäjän pituus(120-190cm) ja paino(24-90kg)

(3) Kuljettu matka
Laite mittaa kävellen liikkumasi matkan kymmenestä metristä aina 99.99 kilometriin asti.

(4) Kalorit
Ilmoittaa kulutetut kalorit 0-9999 kcal. Mittaus perustuu liikesensorin havaitsemaan liikkeeseen ja asettamaasi pituuteen ja painoon.

(5) Värinähälytys
Aseta äänetön värinähälytys ajankohtaan, jolloin haluat muistuttaa itseäsi liikkumaan tai esimerkiksi pitämään tauon jostakin.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Sarpaneva Festivo -pöytäliina

Sarpaneva Festivo -pöytäliina (arvo 49,90 €)

Ylellisen Sarpaneva Design -pöytäliinan innoittajana on toiminut suomalaisille rakas Festivo-kynttiläjalka.

Kangas 100% cotton 120 gsm.

145 x 250 cm.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

BlueBiit SportGo-kuulokkeet

BlueBiit SportGo-kuulokkeet (arvo 59 €)

Hikoilua kestävät, kevyet, muotoiltavalla johdolla korvan ympärille kiinnittyvät korkealaatuiset langattomat stereokuulokkeet. Monipuoliset handsfree-säätimet ja mikrofoni.

Ominaisuudet:
Paino: 11 g
Handsfree: Kyllä
Bluetooth: 4.1
Toimintasäde: 10 m
Akunkesto puheessa tai musiikissa: 4 h
Valmiusaika: 140 h
Lataaminen: Micro-USB

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

Hyvä terveys logo

Hyvä terveys on 14 kertaa vuodessa ilmestyvä terveyden ja hyvinvoinnin lehti. Lehden sivuille on kerätty kattava paketti kaikkeen henkilökohtaiseen hyvinvoitiin liittyvästä. Mukana on artikkeleita niin ruokavalioista, terveyttä edistävästä liikunnasta, arjen hyvinvoinnista, henkisestä tasapainosta ja ihmissuhteista. Mukaan on saatu myös julkisuuden henkilöiden omakohtaisia kertomuksia ja ratkaisuita arjen pulmiin ja käytännön haasteisiin.

Lehdellä on myös omat nettisivut, jotka tarjoavat lisää luettavaa ja tietoa lukijoille.

Lehden tiedot

Hyvä terveys on Sanoma Magazinesin julkaisema lehti, joka ilmestyy 14 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut