Hyväntuulen Tavuristikot

Syyttä ei Suomessa rakasteta ristikoiden tekemistä enemmän kuin missään muussa maassa – ne rauhoittavat ja rentouttavat, kuitenkin antaen aivojen työskennellä ja virkistyä. Ristikot ovat oivaa ajanvietettä kahvipöytään, sohvalle tai mökkilaiturille ja jos onni on myötä, niin niistä voi napata rahapalkinnonkin.

Hyväntuulen Tavuristikot on loistava lahjatilaus ystävälle tai sukulaiselle, joka pitää ristikoista ja mukavista haasteista.

Tilaa Hyväntuulen Tavuristikot -lehti

Lehden sisältö

Hyväntuulen TavuristikotHyväntuulen Tavuristikko -lehdessä on yhteensä 36 sivua täynnä laadukkaita ristikoita ja muita tavunsijoitustehtäviä. Haasteellisuudeltaan ne sopivat jo hieman kokeneemmille ristikonratkojille, mutta aloittelijatkin löytävät lehdestä varmasti onnistumisen iloa.

Kaikista ristikkotehtävistä on luvassa rahapalkintoja, jotka arvotaan oikein vastanneiden kesken. Toisinaan mukana on myös jopa tuhansien eurojen arvoisia yksittäisiä tehtäviä ja joskus palkintoina voi olla muun muassa matkalahjakortteja.

Lehden tiedot

Hyväntuulen Tavuristikot on 36-sivuinen ristikkolehti, joka erikoistuu tavuristikoihin. Lehteä kustantaa Kolmiokirja Oy ja lehdestä ilmestyy vuosittain 8 numeroa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut