Ihana

Ihana on kädentaitajille ja askartelijoille tehty lehti, joka tarjoaa tuoreen näkökulman kaikkeen käsillä tekemiseen. Oli kyse sitten kodin pikkukoristeista, vanhojen tavaroiden tuunaamisesta tai ulkokoristeiden rakentamisesta, niin Ihana on aina näyttämässä kuinka sinä voit loihtia parhaat koristeet.

Tilaa Ihana-lehti

Lehden sisältö

IhanaIhana on lehti askartelijoille, jotka haluavat saada omaan kotiin jotain kaunista ja itse tehtyä. Lehden avulla sinunkin käsissä taipuu rautalanka, betoni, paperi ja lanka aivan uusiin muotoihin ja luo jotain ihanaa.

Askartelu onnistuu hyvin myös lasten kanssa, sillä jokaisen numeron välissä on myös oma Pikku-Ihana -lehti, josta löytyy ohjeita ja ideoita, joita lapsetkin voivat toteuttaa.

Ihana on askartelua muotitietoisille ja aikaa seuraaville. Vaikka ohjeet toimivatkin millä tyylillä tahansa, on niissä keskitytty tarjoamaan moderneja ja nykyisiin tyyleihin sopivia ratkaisuita. Nämä käsityöt eivät ole niitä mummon vanhoja ohjeita, vaan modernin ihmisen designia.

Tämän lehden avulla pääset vapauttamaan sisäisen taitelijasi ja luomaan kotiisi kaikkea kaunista.

Lehden tiedot

Ihana on Inspia Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti on jokaiselle askartelijalle ja kädentaitajalle sopiva lehti, joka opastaa ja ideoi kanssasi kauneimpiin käsitöihin. Jokaisen lehden välissä on myös 16-sivuinen Pikku-Ihana -lehti, joka sisältää lapsille sunnattuja ja lasten kanssa tehtäviä askarteluideoita.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut