Image

Image on lehti täynnä ilmiöitä ja ajankohtaisia puheenaiheita. Niin miesten kuin naistenkin suosiossa oleva Image tarjoaa kiinnostavia artikkeleita muun muassa matkustelusta, elokuvista ja tv-sarjoista, ihmisistä, ruoasta ja kirjallisuudesta. Siis aivan kaikesta, mikä liittyy jokapäiväiseen elämään.

Image-lehti on tunteita herättävä lukukokemus ja sen parissa viihtyy useammankin tovin.

Tilaa Image-lehti

Lehden sisältö

Image-lehtiImage on suomalainen aikakauslehti, jonka sisältö käsittelee ajankohtaisia asioita aina populaarikulttuurista politiikkaan. Artikkelit ovat laajia, mutta helppolukuisia ja kiinnostavia. Yhtenä Suomen vanhimmista lifestyle-lehdistä Image on kasvattanut suosiotaan tarjoamalla tuoreita puheenaiheita ja katsauksia mielenkiintoisiin henkilöihin, uusiin tuotteisiin ja viimeisimpiin ilmiöihin.

Lehden jokainen numero esittelee ihmisiä mm. politiikan, television, urheilun ja musiikin saralta. Image tarttuu kuitenkin myös vaikeampiin aiheisiin, joiden kanssa monet ihmiset elävät jokaisena päivänä. Kiveäkään ei jätetä kääntämättä, mutta lehti ei kuitenkaan unohda arjen pieniä ilojakaan.

Image on lehti sinulle, joka haluat pysyä ajan hermoilla ja saada uusia inspiraatioita päivään. Lehdellä on myös omat nettisivut, jossa voi lukea blogeja, tutustua uusimpaan numeroon ja tilaajana lukea digilehteä.

Lehden tiedot

Image on vuonna 1985 perustettu lifestyle-lehti, jota kustantaa A-Lehdet Oy. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sen kohderyhmänä ovat ostovoimaiset 18-45-vuotiaat miehet ja naiset.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut