Isot Koneet

Isot Koneet on jotain aivan erilaista suomalaisessa aikakausilehtien maailmassa. Lehti keskittyy tuomaan sinulle tietoa juuri maailmalla käytössä olevista jättimäisistä työkoneista ja kulkuneuvoista.

Isot Koneet on nimensä veroinen lehti, sillä tästä ei enää koneet kasva.

Tilaa Isot Koneet -lehti

Lehden sisältö

Isot KoneetIsot Koneet ovat kiinnostaneet yleisesti poikia jo siitä asti, kun koneita on maailmassa ollut. Nyt sinun on mahdollista tilata itsellesi lehti, joka tuo sinulle tietoa näistä koneista ja näyttää mitä ne ovat, kuinka ne toimivat ja kuinka hauskaa niiden käyttäminen on.

Isot Koneet -lehden sivuilta löydät paljon kiinnostavaa tietoa ja upeaa kuvitusta koneista. Artikkelit ovat kirjoitettu mukaansatempaavasti, eikä huumoriakaan ole unohdettu. Tärkein kuitenkin, eli asiatieto koneista on kuitenkin etusijalla ja lehti onkin kattava tietopaketti.

Lehden taustalta löytyy osaavia toimittajia ja asiantuntijoita ympäri maapalloa. Kaikki tieto saadaan suoraan sen lähteeltä, joten voit olla varmaa, että kaikki on luotettavaa faktatietoa.

Lehden tiedot

Isot Koneet on Viipalemediat Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti on erikoistunut nimensä mukaisesti isoihin koneisiin ja aihetta käsitellään hauskan ammattimaisesti. Lehden lukijakunta koostuu pääasiassa miehistä, joita löytyy laajalla ikähaitarilla.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut