Jääkiekkolehti

Suomalainen tykkää kun jääkiekossa menestytään ja onhan se penkkiurheilukansan suosituin urheilumuoto. Jääkiekkolehti on lehti jokaiselle jääkiekon ystävälle ja sen avulla pysyt kärryillä kaikesta, mitä maailman jääkiekkokaukaloissa tapahtuu.

Tilaa Jääkiekkolehti itsellesi tai lahjaksi ja varmista että tiedät missä kiekko putoaa.

Tilaa Jääkiekkolehti

Lehden sisältö

JääkiekkolehtiJääkiekkolehti on Suomen paras kiekkourheilun aikakausilehti ja se tarjoilee kattavan valikoiman kaikkea jääkiekkoon liittyvää. Tiedät niin otteluiden tulokset, pelaajien kuulumiset, seurojen tilanteet ja kaiken mitä kiekkomaailmaan kuuluu.

Lehden sivuilta löydät niin syväluotaavia pelaajahaastatteluita, reportaaseja, analyyseja, ilmiöitä ja paljon muuta. Lehden sisältö on hyvin vaihtelevaa ja monipuolista, vaikka tietyt tärkeät elementit pysyvätkin mukana numerosta toiseen.

Jääkiekkolehti ei vain keskity yhteen sarjaan, vaikka lehden pääpaino onkin kotimaisen Liigan kaukaloissa. Tämän lisäksi mukana on NHL- ja KHL-sarjojen tilanteet ja kaikki suuret kansainväliset turnaukset. Jos jossain pelataan laadukasta jääkiekkoa, on jääkiekkolehti siellä mukana.

Lehden tiedot

Jääkiekkolehti on Egmont Kustannus Oy:n julkaisema jääkiekkourheilun aikakausilehti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Lehteä on julkaistu jo vuodesta 1993 lähtien ja se on ollut suomalaisten jääkiekkofanien suosikki alusta alkaen. Nykyisin lehteä lukeekin noin 150 000 ihmistä, joista suurin osa on 20-35 -vuotiaita miehiä.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut