Juoksija

Juoksija-lehti on jo yli 40 vuoden ajan innostanut suomalaisia harrastamaan juoksu- ja kestävyyslajeja. Lehti on myös Suomessa ainoa edellä mainittuihin lajeihin perehtynyt julkaisu ja sen laajat ja puolueettomat testit ovat nousseet jo käsitteeksi.

Alan huiput laativat lehteen eritasoisia harjoitusohjelmia, tuoreita näkökulmia juoksemiseen sekä tarjoavat monipuolista tietoa kunto- ja aktiivijuoksijoille.

Tilaa Juoksija-lehti

Lehden sisältö

JuoksijaJokaisessa Juoksija-lehden numerossa esitellään asiantuntevasti tietoa muun muassa juoksijan ravinnosta, harjoittelusta, terveydestä sekä juoksualan uutuuksista. Liitteinä tilaaja saa harjoituspäiväkirjan, koko vuoden kattavan juoksukalenterin ja juoksukisojen tuloksia.

Juoksija-lehti ei kuitenkaan rajoitu vain lehtijulkaisuun, vaan tilaajat pääsevät käsiksi kattavaan nettipalveluvalikoimaan. Kaiken päälle tilaajat saavat Juoksija-kortin, jonka avulla voi lunastaa monia rahanarvoisia etuja, kuten alennuksia juoksutapahtumien osanottomaksuihin ja lukuisiin urheiluliikkeisiin.

Juoksija-lehdellä on myös omat nettisivut, jossa voi lukea arvokkaita vinkkejä harjoitteluun, nähdä tulevia tapahtumia sekä ostaa juoksutarvikkeita.

Lehden tiedot

Juoksija-lehti on Kustannus Oy Juoksijan kustantama juoksuun ja kestävyyslajeihin keskittynyt lehti. Jo yli 40 vuotta toiminnassa ollut lehti ilmestyy nykyisin 10 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut