Kamera-lehti

Kamera-lehti on Kameraseura ry:n julkaisema valo- ja videokuvauksen aikakauslehti ja se esittelee niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin kuvaajia. Jos olet koskaan paininut kuvankäsittelyn, sommittelun tai valaistuksen kanssa, niin Kamera-lehti on erinomainen apu taitojen kehittämisessä.

Kamera-lehti on osa European Imagining and Sound Association -järjestöä, joka muodostuu eurooppalaisista alan erikoislehdistä.

Tilaa Kamera-lehti

Lehden sisältö

Kamera-lehtiKamera-lehti on Suomen suurin kotimainen valokuvauslehti, jonka avulla harrastuksen aloittaminen ja taitojen kehittäminen helpottuu huomattavasti. Lehti opastaa aina aloittelijatason kuvaajista ammattilaisiin asti, joten se on todella monipuolinen ja hyödyllinen apuväline.

Jokainen numero kertoo arvokkaita vinkkejä valo- ja videokuvaukseen, uutisoi alan tapahtumista ja esittelee uusia kuvausvälineitä, kuten objektiiveja ja muita lisävarusteita. Näin lehti toimii myös arvokkaana oppaana uusiin hankintoihin.

Lähes jokaisessa lehdessä on tarjolla myös mahdollisuus osallistua kilpailuihin, joissa on aina muhkeita palkintoja voittajille.

Kamera-lehdellä on omat nettisivut, jossa voi osallistua keskusteluihin ja lukea uutisia.

Lehden tiedot

Kameraseura ry on julkaissut Kamera-lehteä jo vuodesta 1950 lähtien ja lehdestä on muodostunut suurin kotimainen valokuvauslehti. Lehdellä on noin 81 000 lukijaa ja se on kasvattanut suosiotaan lukuisien kilpailujensa vuoksi. Lehti ilmestyy 9 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut