Karvinen

Karvinen, tuo maailman kuuluisin ja tunnetuin sarjakuvakissa, on ilahduttanut sarjakuvien (ja kissojen!) ystäviä jo lähes 40 vuoden ajan. Jim Davisin luoma oranssiraitainen kissa kasvoi pian ulos sarjakuvien raameista ja on sittemmin tähdittänyt niin TV-sarjoja kuin elokuviakin. Karvisen ohella lukijat tutustuivat muun muassa kissan Esko-nimiseen omistajaan, sekä söpöön, mutta tyhmään Osku-koiraan.

Karvinen-lehti ilahduttaa koko perhettä joka kuukausi värikkäällä numerolla, jossa on sekä vanhempia klassikoita että uusia kuulumisia kuuluisan kissan elämästä.

Tilaa Karvinen-lehti

Lehden sisältö

KarvinenKarvinen-lehti on kannesta kanteen täynnä hauskaa luettavaa; nostalgiannälkäisille vanhemmat Karvisstripit vuosien takaa pyyhkivät pölyt muistoista ja uudet, tuoreet sarjakuvat näyttävät, ettei maailman rakastetuimman kissan vauhti ole lähelläkään hidastumista!

Lehti sopii sisällöltään aina 7-vuotiaista ylöspäin ja kirvoittaa nauruja pitkäksi aikaa. Sarjakuvien lisäksi lehden mukana on aina juliste, joka toimii kuukauden kalenterina. Voit siis nauttia Karvisen seurasta ihan joka päivä huoneen seinällä.

Karvisella on omat (englanninkieliset) verkkosivut, jossa voit lukea strippejä ja pelata pelejä.

Lehden tiedot

Karvinen on vuodesta 1984 Suomessa ilmestynyt lehti, josta julkaistaan uusi numero kerran kuukaudessa. 32-sivuista lehteä julkaisee Egmont Kustannus Oy.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut