Kauneimmat Askartelut

Haluatko kotiisi piristystä vuodenaikaan sopivilla pikkuaskarteluilla tai koristeilla? Kauneimmat Askartelut -lehti tarjoaa sinulle joka numerossa kattavan ja ilahduttavan paketin ohjeita ja ideoita kuinka askarrella omat koristeet ja esineet. Joulun alla on mukava taiteilla tonttuja ja kesällä otetaan kukat käyttöön.

Tilaa itsellesi tai perheen askartelijalle Kauneimmat Askartelut -lehti ja kaunista kotiasi.

Tilaa Kauneimmat Askartelut -lehti

Lehden sisältö

Kauneimmat AskartelutKauneimmat Askarelut on jokaisen askartelijan oma lehti. Se tuo aina ajankohtaiset ohjeet kotiovellesi ja näyttää miten helpolla sinäkin voit taikoa kodistasi iloisen ja kodikkaan näköisen täynnä pieniä ilon aiheita.

Jokainen numero on 68 sivua täyttä askartelua, joka keskittyy aina tulevaan kauteen. Joulun alla keskitytään talvisiin ja jouluteemaisiin askarteluihin, keväällä aurinko ja kukat tulevat takaisin, kesällä taiotaan vehreyttä ja valoa sekä syksyllä on luvassa voimakkaita värejä ja syksyn loistoa.

Kauneimmat Askarelut -lehti pitää myös kierrätyksen mielessä ja se on toistuva teema jokaisessa numerossa. Mitään ei heitetä hukkaan, vaan kaiken voi uudelleenkäyttää jossain muodossa. Kun luet tätä lehteä, et näe enää jäätelöpuikkoja tai lahjapapereita enää koskaan samalla tavalla.

Lehden tiedot

Kauneimmat Askartelut on Kolmiokirjat Oy:n julkaisema käsityöteemainen aikakausilehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti tarjoaa lukijoilleen upean ja kattavan paketin ajankohtaisia askarteluideoita ikään ja sukupuoleen katsomatta. Jos pidät askartelusta tai vain haluat saada kotiisi piristystä, niin Kauneimmat Askartelut on lehti juuri sinua varten.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut