Kauneimmat Käsityöt

Kauneimmat Käsityöt on Suomen suurin neulomiseen ja virkkaamiseen erikoistunut aikakausilehti, joka toimii oppaana ja inspiraationa harrastajille. Selkeät ja hauskat ohjeet ovatkin olleet monen mukavan projektin alku.

Äskettäin uudistunut lehti onkin entistä parempi opas, joka sopii niin aloitteleville askartelijoille, kun pitkään käsitöiden parissa toimineille lukijoille.

Tilaa Kauneimmat Käsityöt -lehti

Lehden sisältö

Kauneimmat Käsityöt -lehtiKauneimmat Käsityöt on jokaisen neuloja ja virkkaajan lehti. Se tuo joka numerossa suuren määrän ohjeita ja kaavoja, joilla loihdit mitä mahtavampia luomuksia niin tarpeellisista arkitamineista aina koriste-esineisiin asti. Monipuolinen ohjevalikoima pitää huolen siitä, että jokainen löytää itselleen sopivia ohjeita.

Määrä ja laatu Kauneimmat Käsityöt -lehdessä onkin päätähuimaavaa ja se tarjoaa uskomattoman määrän erilaisia ohjeita lukijoilleen. Yhden vuoden aikana lukija saa lähes 400 eri ohjetta, joista voit valita mieleisesi ja juuri sinun tyyliisi ja taitotasoon sopivat ohjeet.

Lehden tiedot

Kauneimmat Käsityöt on Kolmiokirja Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy seitsemän kertaa vuodessa. Lehti on vastikään uudistunut ja tarjoaa entistä paremman lukukokemuksen, helpommin ymmärrettävät ohjeet ja tietysti paremman valikoman erilaisia käsitöitä.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut