Kauneus & Terveys

Kun arki on harmaata ja työ on hektistä, on helppo unohtaa vaikkapa säännölliset yöunet, terveellinen ruokavalio ja liikunnan tuomat hyödyt. Ja kun keho väsyy, se näkyy nopeasti myös iholla, vaa’alla ja hiuksissa. Kauneus & Terveys -lehti opastaa lukijoitaan kauneuteen ja toimii tehokkaana hyvän olon personal trainerina.

Kauneus & Terveys innostaa ja auttaa sinua treenaamaan, valitsemaan oikeita ruoka-aineita sekä kehittämään ihmissuhteita.

Tilaa Kauneus & Terveys -lehti

Tilaajalahjat

Saffire Jolie-helmet

Saffire Jolie-helmet (arvo 80 €)

Saffiren Jolie-koru on valmistettu aidoista akaatti-kivihelmistä. Kaulakorun materiaalina käytetyt akaatit ovat puolijalokiviä. Kivien väri vaihtelee ja jokainen Jolie-kaulakoru on oma kaunis yksilönsä. Kiven fasettileikkaus taittaa valoa ja tuo korun pintaan eloisaa leikkiä. Monivärisyytensä vuoksi koru soveltuu hyvin käytettäväksi eri asujen kanssa. Akaattiin liittyy symboliikkaa. Akaatin on uskottu tasapainottavan kantajansa tunne-elämää ja antavan elämänenergiaa. Värikkään akaatin katsotaan tuova korun kantajalle iloa ja onnellisuuden tunnetta.

• Kivihelmien koko noin 12 mm.
• Lukko ja metalliosat korumetallia
• Kaulakorun pituus on n. 45 cm.

Newport-rannekello

Newport-rannekello (arvo 52 €)

Tyylikäs ja naisellinen nahkarannekkeinen Newport-rannekello sopii sekä arki- että juhlakäyttöön. Kellotaulun pronssinväriset roomalaiset numerot tuovat kelloon lisää näyttävyyttä. Kellon kuori on alumiinia ja takaosa ruostumatonta terästä.

Lehden sisältö

Kauneus & TerveysKauneus & Terveys on Suomen ainoa kauneuteen ja naisen terveyteen keskittyvä lehti. Jokaisessa numerossa kerrotaan koskettavia selviytymistarinoita, perehdytään tutkittuihin ja lääketieteellisiin faktoihin erilaisissa terveyttä edistävissä asioissa sekä annetaan vinkkejä niin ulkonäkö- kuin hyvinvointipulmiinkin.

Kaiken kaikkiaan lehti jakautuu neljään osa-alueeseen, joita ovat kauneus ja tyyli, terveys ja hyvinvointi, treeni ja ravinto sekä seksi ja suhteet. Kaundeuden ja hyvinvoinnin erikoislehtenä Kauneus & Terveys kattaa siis kaikki itsestään huolehtivan naisen elämän tärkeimmät aiheet.

Lehdessä tutustutaan myös uusimpiin trendeihin kasvo- sekä vartalohoidoissa, muodissa, kuntoilussa ja ruokavalioissa. Lisäksi ehden tuotetestit auttavat kuluttajaa valinnoissa.

Kauneus & Terveys -lehdellä on omat nettisivut, jossa voit tutustua artikkeleihin sekä lehden blogeihin.

Lehden tiedot

Kauneus & Terveys on Suomen arvostetuin naistenlehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1956. Lehteä julkaisee A-lehdet ja lehdestä ilmestyy vuosittain 16 numeroa. Lukijamäärä on noin 230 000.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut