Kippari

Mikä onkaan mukavampaa, kuin kauniina kesäpäivänä hypätä oman veneen ruoriin ja lähteä ajelemaan järvelle. Aurinko paistaa lämpimästi ja raikas tuuli puhaltaa hiuksissa. Tätä on elämä moottoriveneen omistajana ja tuossa roolissa sinulle on tehty oma aikakausilehti, Kippari.

Kippari on Suomen ainoa moottoriveneilyyn erikoistunut aikakausilehti, mutta se ei ole ollut mikään syy lepsuilla. Kippari onkin mahtava lukupaketti jokaiselle veneilystä ja veneistä kiinnostuneelle.

Tilaa Kippari-lehti

Lehden sisältö

KippariJokainen numero on täynnä tärkeää tietoa niin veneistä, moottoreista, tarvikkeista ja elektroniikasta. Kippari-lehti testaa ja tutkii markkinoille tulevat tuotteet sekä veneet ja kertoo sinulle kattavasti niiden hyvät ja huonot puolet. Mukana myös ohjeita käytettyjen veneiden ja osien ostajille, jotta jokainen voi tehdä parhaan mahdollisen ostopäätöksen.

Kippari-lehden pääpaino on juuri tavallisten suomalaisten käyttämissä veneissä ja varusteissa. Mukaan on tietysti laitettu mausteeksi vähän uutisia maailmalta, mutta pääosin tämä on tavallisen veneilijän lehti.

Pistä siis heti Kippari tilaukseen ja sinustakin tulee hetkessä moottoriveneilyn asiantuntija, oli sinulla laiturissa jo oma vene tai ei.

Lehden tiedot

Kippari on Otavamedia Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Kippari on Suomen ainoa moottoriveneilyn erikoislehti, jonka avulla kenestä tahansa voi tulla veneilyn asiantuntija.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut