Kissafani

Kissafani on kissaharrastajien lehti, joka kertoo kattavasti eri roduista, kissojen hoidosta, näyttelyistä sekä terveydestä. Upeat värikuvat elävöittävät mielenkiintoisia artikkeleita, joita lukevat mielellään kaikki lapsista aikuisiin ja varttuneempiinkin ihmisiin. Tämä jokaisen kissaihmisen aikakauslehti on sekä viihteellinen julkaisu että arvokas tiedonantaja kissoista kiinnostuneille.

Tilaamalla Kissafanin saat kuusi kertaa vuodessa kotiisi upean lukupaketin, joka on kannesta kanteen täynnä laadukkaita kuvia sekä asiantuntevasti kirjoitettujaartikkeleita.

Tilaa Kissafani-lehti

Lehden sisältö

Kissafani-lehtiKissafani on täysin värillinen harrastelehti, joka kertoo erilaisista kissaroduista, yleisestä kissojen huolenpidosta sekä uusimmista tutkimustuloksista. Hyödylliset ruoka- ja tarvike-esittelyt auttavat kissanomistajia uusissa hankinnoissa.

Jokaisessa numerossa esitellään perinpohjin uusi kissarotu, annetaan hyödyllisiä vinkkejä kissojen käsittelyyn ja kerrotaan koskettavia kissakohtaloita. Lehti auttaa ymmärtämään kissojen tunne-elämää ja niiden motivaatioita, jotka saattavat yllättää kokeneemmankin kissanomistajan.

Kissafani-lehden mukana tulee aina hieno rotujuliste, kysymys- ja vastauspalsta jossa kissa-asiantuntija vastaa lukijoiden kysymyksiin, sekä lukijoiden oma palsta.

Kissafanilla on omat nettisivut, jossa voi tutustua muutamiin lehden artikkeleihin ja kirjoittaa yleisönosastolle.

Lehden tiedot

Kissafani-lehteä julkaisee Karprint Oy ja lehdestä ilmestyy vuosittain 6 uutta numeroa. Kissaharrastajille suunnattu lehti sopii hyvin niin kouluikäisille kuin aikuisillekin lukijoille.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut