Klassikot

Klassikot on jokaisen autoharrastajan pakollista lukemista. Tämä lehti tuo eteesi automaailman klassikoita ja opettaa sinua samalla huoltamaan ja kunnostamaan omaa klassikkoasi. Lehden takaa löytyy paljon kokemusta ja osaamista, joten tiedät että saat parhaan mahdollisen opastuksen ja raportoinnin klassikkoautoilun maailmasta.

Jos autoilu on sinulla yhtään veressä, niin tämä on lehti sinua varten.

Tilaa Klassikot-lehti

Lehden sisältö

KlassikotKlassikot-lehti on automaailman erikoislehti, joka keskittyy klassikkoautoihin. Ei kuitenkaan niihin harvinaisiin show-autoihin, vaan niihin jokamiehen klassikoihin, jotka kuvasivat omaa aikakauttaan. Juuri niihin autoihin, joka sinullakin saattoi nuoruusvuosina tallista löytyä, tai se isän auto, jota muistellaan kaiholla.

Lehti keskittyy pääasiassa 1950-1980-lukujen autoihin ja erityisesti niihin, jotka ovat meille suomalaisille tutuimpia. Autoja lähestytäänkin enemmän inhimillisen tarinan kautta, kuin show-lavojen kirkkaissa valoissa. Näillä sivuilla muistetaan se, että autojen takaa löytyy aina hyvä tarina, eikä tärkein ole kiiltävä ja virheetön maalipinta.

Klassikot opastaa myös lukijoita omien autoprojektien kanssa. Vanhojen autojen korjaaminen ja laittaminen on tärkeässä osassa jokaista lehteä ja ammattitaitoisen toimituksen ohjeilla sinäkin saat vanhan autosi toimimaan kuin uuden.

Lehden tiedot

Klassikot on Viipalemediat Oy:n julkaisema klassikkoautojen aikakausilehti. Se ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja tuo joka kerta kattavan lukupaketin klassikkoautojen ystäville. Klassikko-lehti on ansainnut Avainlippu-sertifikaatin sen kotimaisuusas

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut