Kodin Kuvalehti tarjous

Kodin Kuvalehti on Suomen suurin kotiaiheinen naistenlehti. Lehti on suunnattu laajalle yleisölle, sitä lukee lähes joka neljäs 25-54-vuotias nainen.

Kodin Kuvalehden lukijat ovat kiinnostuneita huolehtimaan kodistaan ja ulkonäöstään keskimääräistä enemmän ja näitä tarpeita lehti palvelee. Lehti on monelle sen pitkäaikaisista lukijoista enemmän kuin lehti, Kodin Kuvalehti on ystävä ja tukija.

Kodin Kuvalehden pääaiheita ovat asuminen ja puutarha, ruoka ja naisen elämä, hyvä olo, kauneus ja muoti.

Kodin Kuvalehti tilaus

Lehden sisältö

Kodin kuvalehtiLehden perusaiheiden lisäksi lehdessä on eväitä elämään, mielenkiintoisia haastatteluja, rakkautta, parisuhdetta ja vanhemmuutta, kannustusta ja kasvatusta, raha-asioita, yllätyksiä… Lehti on monipuolinen paketti kiinnostavaa luettavaa.

Lehden tätä kirjoittaessani uusimmassa numerossa käydään perusteemana läpi syksyyn valmistautumista ja esitellään muun muassa ekokeittiöitä, varaudutaan vaihdevuosiin, vertaillaan ripsareita, herkutellaan luumuilla ja omenoilla ja ihmetellään puolukan terveysvaikutuksia.

Kodin kuvalehden nettisivuilla on poimintoja lehdestä, reseptikokoelma ja hiljainen keskustelupalsta.

Lehden tiedot

Kodin Kuvalehteä julkaisee Sanoma Magazines. Lehti ilmestyy 24 kertaa vuodessa.

Kodin Kuvalehti pähkinänkuoressa

Oletko kiinnostunut oman kodin sisustamisesta tai esimerkiksi ruoan laittamisesta miehellesi, ystävillesi tai koko perheellesi? Tykkäätkö askarrella tai tehdä tee se itse -juttuja? Haluatko tietää miltä 40-vuotiaiden trendikkäiden naisten ja julkisuuden henkilöiden elämä näyttää? Näitä ihania ja mielenkiintoisia asioita Kodin Kuvalehti käsittelee jokaisessa numerossaan, joita vuoden aikana kolahtaa postiluukusta kaksi kertaa kuukaudessa, eli parin viikon välein.

Laadukkaan sisällön ja oivaltavien artikkeleiden ansiosta Kodin Kuvalehti onkin Suomen suurin kotiaiheinen naistenlehti. Lehteä kustantaa Sanoma Media Finland Oy. Lehden päätoimittajana toimii tällä hetkellä (vuonna 2018) Minna McGill ja hänen terveisensä lukijalle ovat seuraavat:

Tule mukaan Kodin Kuvalehden juhlatunnelmiin. Hyödynnä sinulle varatut juhlaedut: mahdollisuus voittaa juhlavuoden arvonnoissa, digilehtien lukuoikeus sekä monet muut tilaajaedut, joista ilmoitamme tulevissa numeroissa. Tervetuloa viettämään juhlavuotta kanssamme.

Sanoma on erittäin tunnettu ja pitkän perinteen omaava kotimainen lehtitalo ja muita suosittuja Sanoman lehtiä ovat: Me Naiset, Hyvä Terveys, Ruoka & Viini, ET-lehti, Suuri Käsityölehti ja Tiedelehti. Aika kattava valikoima erittäin hyvää ja helppoa luettavaa arjen ratoksi.

Kuten varmaan jo tiedät, Parhaatlehdet.fi tarjoaa sinulle parhaat lehtitarjoukset ja saat Kodin Kuvalehden parhaaseen hintaan. Katso yläpuolelta viimeisin tarjous ja muut mahdolliset kampanjaedut. Tiesitkö muuten, että lehdet ovat todella suosittuja lahjaideoita esimerkiksi ystävälle tai vanhemmille. Ja kun oikein hyvä kampanja sattuu eteen, niin voi itse saada kylkiäisenä tarpeellisen tilaajalahjan, jonka jälkeen itse varsinaisille lehdille ei jää enää hintaa. Todella edullinen, mutta hyvä lahjaidea!

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut