Koneviesti

Maa-, metsätalous- ja maarakennusalan ammattilehti Koneviesti esittelee markkinoiden parhaimmat uutuuskoneet, ajoneuvot ja työvälineet. Vertailuistaan ja koeajoistaan tunnettu Koneviesti on monipuolinen ja kattava tekninen julkaisu, jonka sisältö kestää useamman lukukerran ja varsinkin huolto- ja korjausosion artikkeleista on apua ympäri vuoden.

Koneviestin tilaajat saavat 18 kertaa vuodessa laadukkaan julkaisun, jonka sisältö kattaa maa- ja metsätalouskoneiden, maastoajoneuvojen, maarakennuskoneiden sekä yhdyskuntatekniikan lisäksi konealan uutiset ja kuulumiset.

Tilaa Koneviesti-lehti

Lehden sisältö

KoneviestiKonetekniikka on sitoutumaton tekninen ammattilahti, joka on suunnattu maa-, metsätalous- ja maarakennusalan parissa työskenteleville. Lehden jutuista pääosissa ovat vertailut ja ajoneuvo- sekä apuväline-esittelyt.

Jokaisesta numerosta löytyy uutispalsta, vertailuosio, tapahtumasivut ja Weteraanit-osio. Viimeksi mainittu kertoo maatalouskoneiden historiasta ja siinä muun muassa esitellään vanhoja työkoneita ja niiden kehityskaarta nykypäiville asti. Huolto ja korjaus -osiosta lukijat saavat hyödyllistä tietoa ja niksejä maatalouskoneiden kunnossapitoon. Viisi kertaa vuodessa lehden mukana tulee BioEnergia-liite, joka keskittyy uusiin energiamuotoihin.

Koneviesti-lehdellä on myös omat nettisivut, jossa voi tutustua lehden uutisiin ja osallistua keskusteluihin.

Lehden tiedot

Koneviesti-lehteä julkaisee Viestilehdet Oy. Vuodesta 1952 lähtien ilmestyneestä lehdestä julkaistaan vuodessa 18 numeroa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut