Koti ja keittiö

Koti ja Keittiö esittelee suomalaisia, taidokkaasti sisustettuja koteja, joista saat helposti uusia ideoita oman kodin koristeluun ja vaikka täysmittaiseen päivitykseen.

Lehti seuraa ja esittelee nykyaikaiset trendit ja vuodenaikoihin sopivat sisustus- ja ruoanlaittoideat, mutta muistaa myös matkailusta kiinnostuneita lukijoita kiinnostavilla reissuartikkeleilla.

Koti ja keittiö on laadukas ja lukijoidensa rakastama sisustuslehti, josta poimit mieluisimmat ideat oman kotisi sisustamiseen.

Tilaa Koti ja keittiö -lehti

Lehden sisältö

Hymy-lehtiKoti ja keittiö on 100% suomalainen sisustuksesta, ruoasta ja matkailusta kertova aikakauslehti, joka pyrkii pitämään ilmeensä kodikkaana ja helposti lähestyttävänä.

Lehti tarjoaa paljon upeita sisustusvinkkejä ja moneen kertaan testattuja ruokaohjeita, joilla yllätät perheen iloisesti. Ja jos makumatka ei vielä riitä ja reissujalkaa kutittaa, niin Koti ja keittiö kertoo lisäksi kylpylämatkoista, kotimaan kohteista sekä kaukomaiden lomista.

Koti ja keittiö -lehdellä on myös omat kotisivut, jossa voit tutustua uusimpaan lehteen ja juttumaistiaisiin.

Lehden tiedot

Koti ja keittiö on Aller Media Oy:n julkaisema aikakauslehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehden lukijat koostuvat pääosin naisista, joita kiinnostavat koti, kauniit asiat ja hyvä ruoka.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut