Kotilääkäri

Kotilääkäri on luotettavan hyötytiedon sekä arkea helpottavien vinkkien monipuolinen terveyslehti. Terveys on paljon muutakin, kuin hyvä leposyke ja tasapainoinen ruokavalio; se on myös mielen rentoutusta, uusia harrastuksia ja ystävien huomioimista.

Kotilääkäri ei siis rajoitu vain kertomaan mitä sinun kannattaisi syödä ja millaista liikuntaa harrastaa – se kertoo unen pituuden ja laadun tärkeydestä, innostavia ja koskettavia selviytymistarinoita ja kannustaa rikkomaan tuttuja rajoja.

Kotilääkäri-lehden tavoitteena on terve, elämästään nauttiva nainen. Liity joukkoon ja tilaa lehti kotiin!

Tilaa Kotilääkäri-lehti

Lehden sisältö

KotilääkäriLehtenä Kotilääkäri on monipuolinen terveysalan julkaisu, joka ei ole jäänyt kököttämään raamien sisälle vaan on laajentanut terveyden käsitteen koskettamaan myös mielen hyvinvointia. Toki lehdessä myös esitellään paljon erilaisia fyysistä terveyttä edistäviä keinoja ja vinkkejä, kuten ruokavalion vaikutusta, eri liikuntamuotoja, sairauksien ehkäisyä sekä tehokasta itsehoitoa.

Kotilääkäri on vastikään uudistunut ja se tarjoaa nykyisellään yhä parempaa ja kattavampaa luettavaa terveydestä. Jokaisessa numerossa lukija pääsee syventymään kiinnostaviin henkilöjuttuihin, joiden tarkoitus on vaikkapa havainnollistaa, miten elämä jatkuu sairauden toteamisenkin jälkeen tai kuinka arki muuttui elämäntaparemontin myötä.

Kotilääkärillä on omat nettisivut, jossa voi osallistua keskusteluihin. Kotilääkäri löytyy myös Facebookista.

Lehden tiedot

Kotilääkäri on 11 kertaa vuodessa ilmestyvä terveyslehti, jota julkaisee Otavamedia Oy. Lehden lukijakunta koostuu pääosin aikuisista naisista.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut