Kotiliesi Käsityö

Kotiliesi Käsityö on nimensä mukaisesti käsillä tekemisen erikoislehti. Sen sivuilta löydät aina uusimmat ideat ja vuodenaikaan sopivat aiheet.

Haluatko päästä nauttimaan omien käsiesi jäljestä niin kodin tekstiileissä kuin omissa vaatteissa? Kotiliesi Käsityö on silloin lehti juuri sinua varten.

Tilaa Kotiliesi Käsityö -lehti

Lehden sisältö

Kotiliesi KäsityöKotiliesi Käsityö tuo jokaisessa numerossa suuren määrän ideoita ja ohjeita parhaimpiin ja hauskimpiin käsityöprojekteihin.

Lehden sivuilta löytyy kymmenittäin erilaisia ohjeita kodin tekstiileihin, vaatteisiin ja jopa lasten pehmoleluihin. Löydät myös erillisen kaava-arkin, joissa jokaisessa on 8-10 ompelukaavaa mielenkiintoisiin ja tyylikkäisiin vaatteisiin.

Ohjeista ja kaavoista vastaavat käsityön huippuosaajat, joten voit olla varma että jokainen malli on loppuun asti mietitty ja rautaisella osaamisella tehty.

Lehden tiedot

Kotiliesi Käsityö on Otavamedia Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa. Lehti on käsityön ja käsillä tekemisen erikoislehti, josta löytyy erityisesti vaatteista ja kangastöistä kiinnostuneille ideoita. Kotiliesi Käsityö tunnettiin aiemmin nimellä Moda ja vanhan lehden lukijat ovatkin kuin kotonaan uuden lehden parissa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut