Kotiliesi

Kotiliesi on ollut suomalaisen kodin vakiolukemistoa jo noin sadan vuoden ajan. Vuodesta 1922 ilmestynyt Kotiliesi on tuonut kotiin aina parhaat vinkit niin kodin sisustukseen, ylläpitoon, arjen pyörittämiseen ja kodin puuhiin ja -askareisiin.

Ole osa jo sukupolvia kestävää perinnettä ja tutustu Kotilieden maailmaan.

Tilaa Kotiliesi-lehti

Lehden sisältö

KotiliesiKotiliesi on oikea kodin hengetär. Tämä lehti opastaa ja viihdyttää kodin asioissa.

Kotiliesi tarjoaa lukijalle paljon tietoa kaikesta kodin ylläpitämiseen liittyvästä. Oli se sitten siivouksen helpottamista, ruokaohjeita arkeen tai juhlaan, ohjeita pukeutumiseen ja vaatteiden tekemiseen tai vaikka vinkkejä askarteluun ja käsitöihin, niin Kotiliesi on oikea kodin käsikirja.

Löydät myös sivuilta ajankohtaisia henkilökuvia ja otteita maailmalta. Lehden haastattelut ovat koskettavia ja ajatuksia herättäviä, eikä näiltä sivuilta löydy pintaliitojulkkiksia, vaan oikeita ihmisiä.

Lehden tiedot

Kotiliesi on Otavamedian Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 27 kertaa vuodessa. Se on yksi vanhimmista suomalaisista vielä levityksessä olevista lehdistä ja sen ensimmäinen numero ilmestyi jo vuonna 1922.

Kotiliedessä ilmestyy kahdesti vuodessa erikoisnumero. Syksyllä ilmestyy Jouluelämää-erikoisnumero, joka keskittyy talveen ja juuri jouluun, sekä keväällä tulee Puutarhaelämää-erikoisnumero, joka taas on katsaus kesään ja puutarhanhoitoon.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut