KotiMikro

KotiMikro on Pohjoismaiden suurin tietokonelehti, joka on suunnattu nörttien sijasta tavalliselle tietokoneen käyttäjälle, joka haluaa oppia käyttämään tietokonettaan mahdollisimman tehokkaasti ja sujuvasti.

KotiMikron lukeminen tekee elämästä bittimaailmassa paljon helpompaa: tutustut uusiin ilmiöihin ja opit hallitsemaan tietokonettasi paremmin — eikä tietokoneesi enää hallitse sinua!

Tilaa KotiMikro

Tilaajalahjat

Stone-varavirtalähde

Stone-varavirtalähde (arvo 40 €)

Fiksu Stone-varavirtalähde ei vie paljon tilaa, joten se kulkee helposti taskussa mukana rannalle tai festivaaleille ja sitä voi käyttää arjen perusvarusteena.

Stone-varavirtalähteessä on kaksi liitäntää, joista toista voi käyttää puhelimen lataamiseen ja toinen sopii kaiuttimille, tableteille, kameroille ja vastaaville laitteille. Varavirtalähdettä on äärimmäisen helppo käyttää, liität vain laitteesi siihen USB-kaapelilla.

Suuren 6000 mAh:n kapasiteetin ansiosta voit ladata puhelimen kaksi kertaa tien päällä. LED-valot kertovat, kuinka paljon virtaa on jäljellä.

Sisältö:
- 1 Stone-varavirtalähde
- 1 USB-kaapeli varavirtalähteen lataamiseen

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

Jokaisen numeron mukana tulee cd, jolla on paljon hyödyllisiä ohjelmia, esimerkiksi tuikitärkeitä tietoturvaohjelmia ja hauskoja pelejä. Uutiset pitävät lukijat ajan tasalla tietotekniikan uutuuksista. Monipuoliset kurssit ja artikkelit perehdyttävät lukijan eri ohjelmien ja laitteiden käyttöön. Huolelliset tuotetestit ja yksityiskohtaiset vertailut antavat luotettavan kuvan alan tarjonnasta ja auttavat lukijaa ostopäätösten tekemisessä. Selkeät laite- ja ohjelmaoppaat riisuvat bittimaailman turhasta mystiikasta.

KotiMikro -lehden nettisivut sisältävät uutisia, tuotetestejä ja oppaita. Lehden tilaajille on tarjolla erityisiä ekstraetuja, muun muassa ilmaista varmuuskopiotilaa netistä ja ilmaiset kotisivut.

KotiMikroa julkaisee Bonnier. Lehti ilmestyy 18 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut