Kotipuutarha

Kotipuutarha on suomalainen puutarhalehti, joka opastaa ja tiedottaa kaikeen viljelyyn ja kasvattamiseen liittyvässä. Oli sinulla sitten parveke täynnä kukkia tai viljelypalsta, jota kasvatat, Kotipuutarhasta löydät uusia ajatuksia ja ohjeita, joilla saat kaiken irti kasveistasi.

Kotipuutarha sopii kaikentasoisille puutarhureille. Lukijalta ei odoteta mitään ennakkotietoja tai -taitoja, vaan kaikki asiat opastetaan selkästi alusta alkaen. Kotipuutarha onkin innostavaa luettavaa kaikille.

Tilaa Kotipuutarha-lehti

Lehden sisältö

Kotipuutarha logoKotipuutarha-lehti on erityisesti suomalaiselle puutarhurille tehty aikakausilehti, josta löytyy paljon kattavaa tietoa niin pienkasvatuksesta aina palstaviljelyyn asti. Lehden takana onkin Puutarhaliitto Ry, joka on opastanut suomalaisia puutarhanpidossa jo useiden sukupolvien ajan.

Kokeneet asiantuntijat opastavat niin kasvien valinnassa, pihan suunnitelussa kuin käytännön istutustoimissakin. Lehdessä tutustutaan myös erilaisiin kotipuutarhoihin ja lukijoille on luvassa paljon vinkkejä ja ideoita muiden tekemistä puutarharatkaisuista.

Kotipuutarha on kiinnostavaa luettavaa kaikille kodin puutarhureille. Ohjeet ja vinkit ovat tehty helposti ymmärrettäviksi ja lukijalta ei vaadita mitään ennakko-osaamista. Löydät innostavia juttuja kotikasvatuksesta ympäri vuoden.

Lehden tiedot

Kotipuutarha on Puutarhaliitto Ry:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy kuukausittain 10 kertaa vuodessa. Kotipuutarha-lehdellä on myös omat nettisivut, joista löydät myös lisää vinkkejä.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut