Kotivinkki

Kotivinkki on perhekeskeinen naistenlehti ja sen teemanumerot keskittyvät ajankohtaisiin aiheisiin. Joten kun juuri kaipaat vinkkejä juhlatarjottaviin tai ruokaremontin tekemiseen, on Kotivinkki apunasi. Lehden artikkeleiden seurassa on helppo rentoutua, innostua maistuvista ruokajutuista ja kokea oivaltavia hetkiä tarinoita lukiessa.

Kotivinkin kansien välissä eletään monesti juhlaa, mutta ei kuitenkaan unohdeta arkisiakaan pulmia.

Tilaa Kotivinkki-lehti

Lehden sisältö

KotivinkkiKotivinkki toimittaa kotiisi kaksi kertaa kuukaudessa herkullisia ruokaohjeita, asiaa terveydestä ja kauneudenhoidosta, ideoita sisustukseen ja sen uudistamiseen, helppoja käsityöohjeita sekä arkea helpottavia ratkaisuja, jotka säästävät sinulta aikaa ja rahaa.

Useamman kerran vuodessa ilmestyy myös teemanumeroita, joiden sisältö mukautuu julkaisuajankohdan kuumimpiin aiheisiin; keväällä keskitytään pääsiäisherkkuihin ja puutarhan sekä parvekkeen uutuuksiin, kesällä juhlitaan kakkukesteillä ja talvella tartutaan virkkuuneuloihin ja aletaan suunnitella pikkujoulujen kattauksia.

Kotivinkillä on myös omat nettisivut, josta voi mm. tarkistaa ilmestymispäivät, lukea ruoka- ja sisustusohjeita sekä osallistua kilpailuihin.

Lehden tiedot

Kotivinkki on perustettu vuonna 1983 ja se ilmestyy 24 kertaa vuodessa. Lehteä kustantaa A-lehdet Oy ja sen kohderyhmänä ovat perhekeskeiset 30-40-vuotiaat naiset.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut