Koululainen

Koululainen on pääasiassa 7-12-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu monipuolinen lehti, joka tarjoaa lukemista, oppimista ja tekemistä. Se esittelee uusimpia ilmiöitä ja harrastuksia ja sen tarkoituksena on tarjota kehittävää ajanvietettä koululaisten lisäksi opettajille ja vanhemmille.

Koululainen-lehti opettaa, mutta myös viihdyttää ja naurattaa. Vakaviakaan aiheita ei pelästytä, vaan esimerkiksi kiusaamista käsitellään ammattimaisin ottein.

Lehdessä on säännöllisesti lemmikkiaiheinen erikoisnumero eläinten ystäville.

Tilaa Koululainen-lehti

Lehden sisältö

KoululainenKoululainen on ehtinyt ilmestyä jo 70 vuoden ajan ja tuona aikana sen sisältö on muuttunut monipuolisemmaksi ja yleisönsä paremmin tuntevaksi. Jokaisessa lehdessä on paljon tehtäviä, erilaisia palstoja, oppimista auttavia elementtejä sekä runsaasti asiaa harrastuksista, perheestä ja ystävistä.

Vuoden julkaisuista neljä kappaletta on lemmikkiteemaisia, jolloin lehden kansien välistä löytyy paljon eläinaiheisia tarinoita, tietoa lemmikeistä, tiedettä, testejä, tehtäviä ja kilpailuja. Lemmikki-Koululainen ilmestyy helmi-, touko-, elo- ja marraskuussa.

Lehdellä on myös omat nettisivut, jossa voi osallistua keskusteluun ja osallistua kilpailuihin.

Lehden tiedot

Koululainen on Otavamedia Oy:n julkaisema aikakausilehti koululaisille.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut