Kunto Plus

Kunto Plus on sporttisen liikkujan tai vain liikkunnasta kiinnostuneen lukijan oma lehti, joka antaa parhaat eväät kuntoiluharrastukseen.

Oli tavoitteesi sitten pyykkilautavatsa, muutama pudotettu kilo tai vaikka vain stressittömämpi elämä, niin Kunto Plus on lehti juuri sinulle.

Ota askel kohti terveellisempää elämää Kunto Plus -lehden avulla.

Tilaa Kunto Plus -lehti

Lehden sisältö

Kunto PlusKunto Plus tarjoaa lukijoille kattavan paketin kaikkea liikuntaan ja kuntoiluun liittyvää. Näillä ohjeilla kuka tahansa pääsee kuntoilun maailmaan sisään ja saa oman tavoitteensa täytettyä.

Lehden sivuilta löydät ammattilaisten oppaita harjoitteluun, liikuntaan tai vain kehon ylläpitoon. Ohjeet sopivat aivan kaikentasoisille kuntoilijoille niin vasta-alkajista kokeneisiin himoliikuujiin. Jokainen tasoryhmä on otettu huomioon oppaissa, jotta saisit juuri sinulle sopivan harjoituksen.

Löydät myös paljon ohjeita ja artikkeleita terveellisestä syömisestä. Saat uusinta tietoa terveysruoka-alan trendeistä, terveellisistä ruokavalioista ja ravintoon liittyvästä tutkimuksesta. Kunto Plus -lehden avulla opit syömään paremmin, että jaksat arjessa ja treenissä.

Kunto Plus tuo sinulle onnistumisen elämyksiä.

Lehden tiedot

Kunto Plus on Bonnier Publican Internationalin julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 18 kertaa vuodessa. Kunto Plus on pääosin naisille suunnattu kuntoilun ja urheilun lehti, josta löytyy luettavaa myös urheilusta kiinnostuneille miehille.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut