Kunto Plus

Kunto Plus on sporttisen liikkujan tai vain liikkunnasta kiinnostuneen lukijan oma lehti, joka antaa parhaat eväät kuntoiluharrastukseen.

Oli tavoitteesi sitten pyykkilautavatsa, muutama pudotettu kilo tai vaikka vain stressittömämpi elämä, niin Kunto Plus on lehti juuri sinulle.

Ota askel kohti terveellisempää elämää Kunto Plus -lehden avulla.

Tilaa Kunto Plus -lehti

Tilaajalahjat

Active Fit -treeniasu

Active Fit -treeniasu (arvo 105 €)

Treenisetti joogaan ja pilatekseen

Tämä upea treenisetti on omiaan jooga-, pilates-, voimistelu- tai tanssitunnille. Kaikki nämä lajit harjoittavat sekä kehoa että mieltä. Siksi on tärkeää, että sinulla on tunnilla ylläsi miellyttävältä tuntuvat vaatteet.

Settiin kuuluvat pitkät, hyvin istuvat ja korkeavyötäröiset trikoot ja pitkähihainen pusero, jonka tilava malli jättää tilaa liikkua.

Trikoot:
• Tumma meleerattu harmaa
• Korkea vyötärö
• Hengittävä ja hikeä siirtävä materiaali
• Litteät saumat
• 94 % polyesteriä ja 6 % spandexia

Pusero:
• Meleerattu koralli
• Kaunis aukko selässä
• Pehmeä ja hengittävä materiaali
• Ei kiristä – hyvä liikkumavapaus
• 55% polyesteriä, 37 % nailonia ja 8% spandexia

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Diadora-juoksutakki

Diadora-juoksutakki (arvo 90 €)

Ota juoksukengät esiin ja pukeudu tähän hienoon Diadora-juoksutakkiin, niin olet valmis seuraavaa juoksulenkkiä varten. Tuulelta suojaavan takin vetoketju yltää pitkälle ylös kaulaan, jotta kaulasi ei palele. Lisäksi takissa on verkkopaneelit niskassa, kainaloissa ja sivuilla, mikä takaa luonnollisen ilmanvaihdon, jotta et läkähdy lenkillä.

Diadora-takissa on vino etutasku, jossa voit säilyttää avaimia, luottokorttia tai puhelinta. Taskussa on sisäpuolella pieni reikä, josta voit pujottaa kuulokkeiden johdon. Takissa on heijastavat yksityiskohdat rintamuksessa ja selässä, jotta näyt juostessasi pimeällä.

Tekniset tiedot:
Tuulenpitävä: Kyllä
Taskut: 1 vetoketjutasku
Heijastimet: Edessä ja takana
Vetoketju: Full zip
Malli: Normal fit
Pesuohje: 30°, rumpukuivaus kielletty
Materiaali: Shell: 100 % nailonia: Vuori: 93 % polyesteriä, 7 % elastaania

Koko: S, M, L ja XL.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

Kunto PlusKunto Plus tarjoaa lukijoille kattavan paketin kaikkea liikuntaan ja kuntoiluun liittyvää. Näillä ohjeilla kuka tahansa pääsee kuntoilun maailmaan sisään ja saa oman tavoitteensa täytettyä.

Lehden sivuilta löydät ammattilaisten oppaita harjoitteluun, liikuntaan tai vain kehon ylläpitoon. Ohjeet sopivat aivan kaikentasoisille kuntoilijoille niin vasta-alkajista kokeneisiin himoliikuujiin. Jokainen tasoryhmä on otettu huomioon oppaissa, jotta saisit juuri sinulle sopivan harjoituksen.

Löydät myös paljon ohjeita ja artikkeleita terveellisestä syömisestä. Saat uusinta tietoa terveysruoka-alan trendeistä, terveellisistä ruokavalioista ja ravintoon liittyvästä tutkimuksesta. Kunto Plus -lehden avulla opit syömään paremmin, että jaksat arjessa ja treenissä.

Kunto Plus tuo sinulle onnistumisen elämyksiä.

Lehden tiedot

Kunto Plus on Bonnier Publican Internationalin julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 18 kertaa vuodessa. Kunto Plus on pääosin naisille suunnattu kuntoilun ja urheilun lehti, josta löytyy luettavaa myös urheilusta kiinnostuneille miehille.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut