Lasten Oma Satukirjasto

Lasten Oma Satukirjasto on digitaalinen lastenkirjapalvelu, joka tuo kiehtovia ja jännittäviä tarinoita vain sormen näpäytyksen päähän. Satukirjaston ansiosta kuljetat mukanasi kokonaista satukirjojen kirjastoa, josta löytyy niin tavallisia satuja kuin äänikirjojakin.

Lasten Oma Satukirjasto hyödyntää modernia tekniikkaa, jonka avulla pääset käsiksi Suomen laajimpaan satujen valikoimaan puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Näin huikea satukirjasto on siellä missä sinä ja lapsetkin; aina ulottuvilla ja aina tarjoten ihanimpia iltasatuja, jännittäviä seikkailuja ja urheita sankareita.

Kun tilaat Lasten Oman Satukirjaston, niin pääset heti käsiksi kirjaston koko valikoimaan.

Tilaa Lasten Oma Satukirjasto

Palvelun esittely

Lasten oma satukirjastoLasten Oma Satukirjasto on digitaalinen kirjapalvelu, josta löytyy satu- ja kuvakirjoja 0-8-vuotiaille lapsille. Suurin osa kirjoista on myös äänikirjoina.

Liittymällä Satukirjaston tilaajaksi saat heti käyttöösi lähes 300 kirjan kokoelman ja uusia kirjoja ilmestyy palveluun joka viikko. Kirjastoa voi käyttää tietokoneella, mutta myös tableteilla ja älypuhelimillakin Kirjaston oman sovelluksen kautta. Kännykän ja tabletin sovelluksella voi lisäksi ladata jopa 5 kirjaa laitteelle, jolloin kirjoja voi lukea vaikkapa lentokoneessa tai silloin, kun internetyhteyttä ei ole.

Satukirjaston kirjoissa seikkailevat rakastettujen Disney-hahmojen lisäksi kotimaisetkin suosikkihahmot, kuten Muumit, Angry Birdsit ja Pupu Tupuna.

Tilauksen jälkeen tilaus uusiutuu kuukausittain ja laskutusväli riippuu siitä, maksatko kortilla vai laskulla.

Palvelun tiedot

Lasten Oma Satukirjasto on Sanoma Media Finland Oy:n tuottama digitaalinen kirjastopalvelu, joka tarjoaa luettavaa 0-8-vuotiaille tytöille ja pojille.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut