LEGO Ninjago

Ninjago on yksi Legon suosituimmista tuotelinjoista ja tähän on yhtenä syynä erittäin suosittu sarjakuva, joka on ollut jokaisen leikkijän lukulistalla. Jännittävät tarinat ovat tuoneet leluille lisäsisältöä ja pitäneet pienet lukijat liimattuina paperiin.

Tähän asti vain kaupoista saatavan suositun LEGO Ninjago -lehden voit nyt tilata suoraan kotiovellesi.

Tilaa LEGO Ninjago -lehti

Lehden sisältö

LEGO NinjagoLego Ninjago on jokaisen Lego-fanin sarjakuva- ja puuhalehti, joka tarjoaa paljon tekemistä jokaisessa numerossa. Sarjakuvia, tehtäviä, julisteita ja paljon muuta mukavaa perheen pienimmille.

Yksi tärkeimpiä asioita tietysti mitä lukijat aina odottavat, on jokaisessa numerossa tuleva tuotepussi. Tämä paketti sisältää tarinoihin liittyviä Lego-hahmoja ja tarvikkeita, joista osa on täysin uniikkeja. Näitä leluja et voi ostaa kaupasta, vaan ne tulevat vain LEGO Ninjago -lehden mukana.

Lego Ninjago on suunnattu nuorille pojille, mutta sisältää paljon hauskaa tekemistä jokaiselle lukijalle ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Lehden tiedot

LEGO Ninjago on Egmont Kustannus Oy:n julkaisema sarjakuva- ja puuhalehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lehti sisältää koukuttavia sarjakuvia, julisteita, puuhatehtäviä ja jokainen lehti sisältää tietysti oman Lego Ninjago -tuotepussin. Lehden mukana tulee joskus yksinoikeudella julkaistavia Legoja, joita ei saa mistään muualta.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut