Leivotaan

Leivotaan on jokaisen jauhopeukalon valinta. Tämä lehti on pullollaan herkullisimpia ohjeita, joilla loihdit upean ja maittavan herkkupöydän jokaiseen juhlaan tai vaikka arjen jälkiruoaksi.

Leivotaan opastaa myös leipomiseen liittyvissä tekniikoissa, joten vaikka et olisi vielä huippuleipuri, niin Leivotaan-lehden avulla olet taas askeleen lähempänä.

Tilaa Leivotaan-lehti

Lehden sisältö

LeivotaanLeivotaan on Suomen suurin leivontalehti ja sen sivuilta löydät sadoittain ohjeita mitä herkullisempiin luomuksiin. Tämän lehden ohjeilla kenestä tahansa tulee kulmakunnan paras kakuntekijä tai herkkupullanpaistaja. Jos lähipiiristä löytyy yksikin makealle perso, niin tämän lehden avulla hänestä tulee ikionnellinen.

Leivotaan-lehdessä on myös mukana reseptejä suolaiseen leivontaan. Ohjeiden joukosta on löytynyt mm. reseptejä herkullisiin aamiaisleipiin, parhaita naposteltavia piknikille ja buffet-pöydän piirakoiden ohjeita.

Erikoisruokavalioitakaan ei tietysti unohdeta kun leivotaan. Leivotaan-lehdessä on usein ohjeita niin laktoosittomiin, maidottomiin ja gluteenittomiin resepteihin, jotta jokainen herkkujen ystävä voi saada tehtyä itselleen sopivia leivoksia.

Lehden tiedot

Leivotaan on LRF Media AB:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy seitsemän kertaa vuodessa. Se keskittyy monipuoliseen leivontaan ja jokaisessa lehdessä on yli 100 eri ohjetta. Leivotaan on Suomen suurin leivontalehti, joten se on oivaa lukemista perheen herkkupeukalolle.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut