Lempi Ristikot Extra

Lempi Ristikot Extra on yksi Suomen parhaista ristikkolehdistä. Mukava ja hauska kuvitus yhdistettynä laadukkaisiin ja sopivan helppoihin ristikoihin tekee siitä täydellisen yhdistelmän leppoisaa ratkontaa haluaville.

Lempi Ristikot Extra -lehti on oikea koko perheen ristikkolehti, joka sopii kenelle tahansa.

Tilaa Lempi Ristikot Extra -lehti

Lehden sisältö

Lempi Ristikot ExtraLempi Ristikot Extra on tuhti ristikkolehti, joka sisältää paljon ratkottavaa jokaisessa numerossa. Hauskat kuvaristikot Lempi Ristikot Extra jatkaa Helpot Ristikot -sarjaa, joten ristikoiden vaikeusaste ei ole liikaa nuoremmillekaan lukijoille.

Helpot ristikot ovatkin sopivia tehtäväksi koko perheen kesken, tai jos vaikka haluat leppoisia ristikoita rentoutumiseen.Jokainen ristikkolehti pitää sisällään huiman määrän rahapalkintoja. Jokaisen lehden pääpalkintona komeilee 350 euron ykköspalkinto ja luvassa on järjestään yli 1 600 euroa per lehti.

Lehden tiedot

Lempi Ristikot Extra on Kolmiokirja Oy:n julkaisema ristikkolehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lehti on tuhti 52 sivun mittainen ristikkopaketti, jossa on runsaasti rahapalkintoja jokaisessa lehdessä. Lempi Ristikot ovat vaikeustasoltaan helppoja ristikoita, joten ne sopivat myös aloitteleville ristikontekijöille.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut