Luontaisterveys

Länsimainen terveydenhoito on edistynyt ja jatkaa edistystä sekä sairauksien ja vammojen parantamista, mutta luontaishoidolla on sitäkin pidemmät perinteet. Luonnosta me olemme löytäneet lääkkeitä ja apua aina kehityksemme alusta asti ja nykyäänkin etsimme apua luonnosta vaivoihin.

Luontaisterveys-lehden lukijana pääset lukemaan ensikäden tietoa siitä, miten voit ylläpitää terveyttä ja ennaltaehkäistä sairauksia. Luonnon apujen lisäksi lehti opettaa näkemään oman itsensä positiivisessa valossa ja hyväksymään sen, millainen ihminen on; itsehyväksyntä on usein vahva oljenkorsi terveyden kannalta.

Tilaa Luontaisterveys-lehti

Lehden sisältö

LuontaisterveysLuontaisterveys on opettavainen ja monipuolinen luontaishoitoon erikoistunut lehti, joka kertoo ajankohtaisia asioita luontaistuotteista, -hoidoista ja -terapiasta. Ihminen on kokonaisvaltainen olento, joka on tullut luonnosta ja josta ihminen voi saada paljon sellaista apua, mitä lääkepurkeista ei löydy.

Luontaisterveys kattaa ison osa-alueen, joten myös sen sisältö on joka kerta oma elämyksensä. Lehden lukija pääsee tutustumaan ensimmäisten joukossa tuoreisiin tutkimustuloksiin sekä havaintoihin; luontaishoidot, vitamiinit, yrtit, raaka-ravinto, entsyymit, yöunien vaikutus… Kaikkea tätä ja enemmän joka numerossa.

Lehden tiedot

Luontaisterveys on Karprint Oy:n kustantama terveyslehti, jonka tähtäimenä on hyvinvoiva ihminen luonnonmukaisin keinoin. Lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut