Maailman Historia

Maailmansodat, Martin Luther King, atomipommin rakennus, merirosvoja, Bob Marley… Maailmassa on riittänyt jännittäviä tapahtumia, mullistavia käänteitä ja uskomattomia suorituksia aina antiikin ajoista 1900-luvulle asti. Maailman Historia -lehden sisältö kattaa kaiken tämän ja sukeltaa syvälle tutkijoiden, keksintöjen ja tavallisen kansan historiaan.

Maailman Historia on mykistävä lehti, jonka sisältö ei juurikaan vanhene vaan säilyttää lukukelpoisuutensa pitkään kotiarkistoissa.

Katso myös

Lehden sisältö

Maailman HistoriaRunsaasti kuvitettu tietolehti Maailman Historia keskittyy nimensä mukaisesti maailman historiaan, sen merkkihenkilöihin, tärkeisiin tapahtumiin ja mullistuksiin niin kansojen kuin hallitsijoidenkin osalta. Artikkeleissa aiheesiin syvennytään helppolukuisesti ja artikkeleita selventämässä ovat lukuisat valokuvat, piirustukset sekä kartat.

Jokaisessa Maailman Historia -lehdessä on Suomea koskevia juttuja sekä artikkeleita yleisesti historiasta, kirja- ja elokuvavinkkejä, uutisia tuoreista löydöksistä sekä kysymys- ja vastauspalsta.

Maailman Historia -lehdellä on myös omat nettisivut, jossa voi tutustua lehden sisältöön.

Lehden tiedot

Maailman Historia on LRF Media Historiska Tidskrifter AB:n kustantama tietolehti ja se ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Lehden lukijoista noin 68% on miehiä ja 32% naisia. Lehteä alettiin julkaista vuoden 2011 heinäkuussa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut