Maailman Kuvalehti

Maailman Kuvalehti on lehti juuri sinulle, joka olet kiinnostunut sinua ympäröivästä maailmasta, sen ihmisistä ja kulttuureista. Maailman Kuvalehti tuo sinulle ihmisläheisiä tarinoita maailman jokaisesta kolkasta ja näyttää ihmisten elämää sen monimuotoisuudessa.

Maailman Kuvalehti on lehti, jolla voit laajentaa maailmaasi.

Tilaa Maailman Kuvalehti

Lehden sisältö

Maailman KuvalehtiMaailman Kuvalehti on avarakatseinen ja ihmisläheinen lehti, joka paneutuu syvälle maailman menoon sen joka kolkassa. Artikkelit ihmisistä kertovat todellisesta elämästä kaikkialla. Saat tietää mitä on olla muotisuunnittelija Vietnamissa, lapsiorja Nepalissa tai monikulttuurisen perheen jäsen Suomessa.

Lehden artikkeleista vastaa kansainvälinen ja erittäin laadukas toimittajakunta, joiden mukana kulkevat huippuluokan valokuvaajat. Sisältö on korkeatasoista ja kuvat yksin kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Jos sinun maailmasi ei vain lopu kylänraitin päähän, niin Maailman Kuvalehti on oiva paikka tutustua kaikkeen, mitä tällä planeetalla on tarjota ihmisille.

Lehden tiedot

Maailman Kuvalehti on Kepa Ry:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Lehti on ilmestynyt jo vuodesta 1985 lähtien ja on ollut suosittu erityisesti avarakatseisten maailmankansalaisten parissa. Suomalaiset ovat ottaneet lehden avosylin vastaan ja sen suosio jatkaa kasvuaan joka vuosi.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut