Maalla

Maalla on lehti, joka tarjoaa kaupungin vilinän ulkopuolella asuville tai siitä haaveileville maanläheisiä ruokaideoita, käsityöohjeita, nikkarointiniksejä ja sisustusvinkkejä.

Kauniista kodista unelmoiville Maalla-lehti on hyvä tietolähde vaikkapa huonekalujen entisöintiin tai puutarhan suunnitteluun. Käteville ihmiselle lehden sivuilta löytyy runsaasti kokeiltavaa ja niiden lisäksi lehti kertoo tarinoita erilaisista kodeista, niiden asukkaista ja luontoa kunnioittavista elämäntavoista.

Tilaa Maalla-lehti

Lehden sisältö

MaallaMaalla on pitkäkestoinen lehti, jonka sisältö harvoin vanhenee vaikka lehteä säilyttäisi pitempäänkin. Se henkii kiireetöntä rytmiä sekä maalaisromantiikkaa, ja tarjoaa kuitenkin täyttä asiaa kokonaisvaltaisesti maatalon joka nurkkaa ajatellen.

Jokaisessa numerossa esitellään kauniita koteja ja sisustustyylejä sekä muistetaan myös innokkaita nikkaroijia tee se itse -osiolla. Yhdeksän kertaa vuodessa ilmestyvä lehti teemoitetaan aina kuluvan vuodenajan mukaan ja sopii niin mökkilukemisiksi kuin pysyvästi maaseudun rauhassa asuvalle.

Maalla-lehdellä on myös omat nettisivut, josta voi poimia muun muassa käteviä sisustusideoita.

Lehden tiedot

Maalla on Otavamedia Oy:n kustantama lehti, joka ilmestyy 9 kertaa vuodessa. ”Country living”-aiheinen lehti on Suomessa ensimmäinen lajiaan ja sopii sekä sisustuksesta että vapaa-ajan asumisesta kiinnostuneille ihmisille.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut