Maaseudun Tulevaisuus

Maaseudun Tulevaisuus on yksi Suomen kattavimmista päivälehdistä, jonka pääasiallinen keskittyminen kohdistuu maaseudun elinkeinoihin, kulttuuriin ja harrastuksiin. Vaikka lehti onkin erikoistunut nimenomaan maaseutuyrittäjyyteen, niin kattaa sen sisältö myös tuoreimmat talous- ja politiikkauutiset.

Lehti tuo kotiisi uusimmat kuulumiset niin kotimaasta kuin maailmaltakin ja jos olet maaseudun elinkeinoharjoittaja, voit lisätä lehden hinnan verovähennyksiin.

Tilaa Maaseudun Tulevaisuus -lehti

Lehden sisältö

Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus -lehti koostuu päälehdestä sekä kaksi kertaa kuukaudessa ilmestyvästä Kantri-liitteestä ja 11 kertaa vuodessa ilmestyvästä Suomalainen Maaseutu -liitteestä. Itse lehti ilmestyy kolme kertaa viikossa, eli noin 156 kertaa vuodessa.

Poliittisesti sitoutumaton Maaseudun Tulevaisuus on maaseutuyrittäjyyden ja maa- ja metsätalouden erikoissanomalehti. Lehdessä käsitellään kuitenkin kattavasti myös politiikkaa, taloutta, ympäristöä ja mielipiteitä.

Kuukausiliite Kantri kertoo vapaa-ajan toiminnasta, harrastuksista, luonnosta ja trendeistä. Suomalainen Maaseutu -liite puolestaan välittää vaihtokoneilmoituksia koko Suomen laajuudelta.

Lehdellä on myös omat nettisivut, jossa voi tutustua lehden juttuihin ja osallistua keskusteluun.

Lehden tiedot

Maaseudun Tulevaisuus on Viestilehdet Oy:n julkaisema erikoissanomalehti, joka ilmestyy kolme kertaa viikossa. Se on perustettu vuonna 1916 ja on Suomen toiseksi luetuin päivälehti. Vuonna 2014 lehden lukijamäärä oli noin 344 000.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut