MAD

MAD on monelle suomalaiselle tuttu huumorilehti, jota julkaistiin 35 vuotta myös suomenkielisenä lehtenä. Suomen MAD on joutui lopettamaan julkaisun vuonna 2005, mutta alkuperäistä englanninkielistä MAD-lehteä julkaistaan vielä.

Lähde siis matkalle satiirin ja kevyen huumorin maailmaan ja katso mille ihmiset ovat nauraneet jo yli puoli vuosisataa.

Tilaa MAD-lehti

Lehden sisältö

MADMAD-lehti on naurattanut ihmisiä sarjakuvillaan ja tarinoillaan vuosikymmenten ajan. Lehden sivuilla on nähty monen tunnetun sarjakuvapiirtäjän parhaimmistoa ja MADin omista taiteilijoistakin on tullut maailmankuuluja lehden suosion myötä.

MADin sivuilla nähdään jatkuvasti satiireja elokuvista ja tv-sarjoista, sekä irrallisia ja erittäin hauskoja sarjakuvia. Mikään ei pääse karkuun MADin käsittelyltä ja kaikesta tehdään huumoria hyvällä maulla.

Pistä siis hymy huulille, totea lehden maskottia, Alfred E. Neumania lainaten: ”What, me worry” ja pistä itsellesi heti tilaukseen MAD.

Lehden tiedot

MAD on Mediafly-yhtiön julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lehti on englanninkielinen, mutta se sopii myös nuorille lukijoille huumorin ja kielen osalta. MAD-lehteä on julkaistu Yhdysvalloissa jo vuodesta 1952 lähtien ja se on yksi maailman tunnetuimmista huumorilehdistä.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut