Maku

Maku on jokaisen kotikokin ja herkkusuun suosikkilehti ja sen mahtavista makuluomuksista on päästy nauttimaan jo yli 10 vuoden ajan. Lehden sivuilta löydät parhaimpia reseptejä herkullisiin makunautintoihin, jotka ovat samalla helppoja valmistaa ja suussasulavia syödä.

Maku-lehden avulla sinustakin voi tulla oman keittiösi herkkutaikuri.

Tilaa Maku-lehti

Lehden sisältö

MakuMaku-lehti on ruoanlaittajien ja herkuttelijoiden oma lehti, joka pursuaa mahtavia reseptejä ja ohjeita. Näillä ohjeilla kenestä tahansa voi tulla huippuluokan kotileipuri, eikä tätä salaisuutta tarvitse paljastaa kyselijöille.

Jokainen Maku-lehti on myös ajankohtainen lukutuokio. Resepteissä näkyvät niin sen hetken tärkeät tapahtumat, kuin sesongin maut. Ohjeissa käytetään aina tuoreimpia kauden raaka-aineita, jotka voit käydä jopa poimimassa omasta puutarhasta, jos sinulta sellainen löytyy.

Reseptien ja artikkelien takana ovat ruoka-alan ammattilaisia. Mukana on niin tunnettuja kokkeja, Suomen parhaita leipureita ja kokeneita ruokatoimittajia pitämässä huolen siitä, että sinä saat vain parhaita ohjeita.

Maku-lehdellä on myös omat nettisivut, joista löydät paljon uusia reseptejä, leipureiden omia blogeja ja onpa mukana myös lukijakilpailuja.

Lehden tiedot

Maku on A-Lehdet Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 7 kertaa vuodessa. Se on suunnattu kaikille leipomisesta ja herkuista kiinnostuneille ihmisille sukupuoleen ja ikään katsomatta.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut