Matin Helpot Ristikot

Ristikkolehtiä on Suomi pullollaan, mutta vain yksi voi olla lukijoiden suosikki. Jo 35 vuoden ajan Matin Helpot Ristikot on ilahduttanut ristikoiden ystäviä ja tarjonnut mahdollisuuden napata tuntuvia rahapalkintoja tehtävien ratkomisesta.

Jos et ole vielä tutustunut Mattiin ja hänen ristikoihinsa, niin nyt on korkea aika.

Tilaa Matin Helpot Ristikot -lehti

Lehden sisältö

Matin Helpot RistikotMatin Helpot Ristikot on huumorintäyteinen ristikkolehti. Kuvat ja tehtävät on tehty kevyesti kieli poskessa, jotta lukijoilla olisi aina hauskaa ratkomisen parissa.

Lehden sivuilta löydät suuren määrän kuvaristikoita, joissa kaikissa on tarjolla rahapalkintoja. Palkintosummat ovat parhaimmillaan 500 euron kokoisia, joka yksin on jo hyvä syy ratkoa Matin ristikoita.

Matin Helpot Ristikot ovat nimensä mukaisesti tasoltaa helppoja. Nämä ovat juuri niitä ristikoita, joita on mukava ratkoa olohuoneen sohvalla ja rentoutua samalla. Tehtävät eivät ole liian haastavia aloittelijoille ja ristikkoveteraanit saavat mukavan hauskaa vaihtelua ja kevennystä normaaliin haastavaan ratkontaan.

Lehden tiedot

Matin Helpot Ristikot on Kolmiokirja Oy:n julkaisema ristikkolehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehti sisältää suuren määrän tasoltaan helppoja ristikoita, joista jokainen on palkintoristikko. Ristikkojen rahapalkinnot nousevat jopa 500 euroon asti, joten ei ihme että Matin Helpot Ristikot on ollut suomalaisten suosituin ristikkolehti.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut